Valaki megtudna nyugtatni, nagyon félek?
Sziasztok!
Lehet túlaggódom és túl hipochonder vagyok, tiszta idegállapotban vagyok. Voltam 2 hete dokinál ezzel, aki csak intolerancia vizsgálatra küldött (laktóz/glutén gyanúval, magánba mentem mert nem fogadnak még vírus miatt, még nincs eredménye) egy hónapja lett egy gyomorrontásom vagy valami vírusom/bacim. Mert majd' egy hétig lágy székletem volt+étvágytalanságom.
Azóta némelyik nap normális, némelyiken meg lágy a székletem, de mindig napi egyszer megyek csak wcre. Főleg reggel és az lágy, de nem vizes, mint a hasmenés. Emellett gázképződésem van inkább. És mivel hipochonder vagyok nagyon be vagyok sz@rva hogy crohn vagy valami ilyesmi.
Mindenki azt mondja körülöttem hogy semmi bajom csak stresszelek, de persze hogy van bennem félelem. Szerintetek kell ettől aggódjak? Vagy túltolom?
Nem kicsit vagy hipochonder.
Ugyan nem vagyok szakértő, de beszéltem erről olyannal akinek van. Legyen elég annyi, hogy kiszáradással vitték be és úgy fájt a hasa hogy az brutális. Ja meg véres széklete volt.
Második azért elmentem vele biztos ami biztos.
Egyébként eddig probiotikumot szedtem csak, Linexet. Meg C vitamint szedek de azt amúgy is szoktam.
"nyugi!" :D
Ez jó aktuális a felhasználóneved. Amúgy zöldséget/gyümölcsöt napi szinten fogyasztok, sajátokat is, vidéki vagyok.
Na megvan az eredményem ma kaptam meg. Tejre pozitív lgG teszt, a laktózosnak volt igaza. (:
Vagyis remélem ez okozta a gondokat. Kiértékelem majd dokimmal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!