Megtudnátok valahogy nyugtatni?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ha ezt a kérdést is te tetted fel és a válaszok ellenére még mindig ugyan itt tartasz, akkor kérlek keress fel egy pszichológust! Nem viccből mondom, ezt helyre kell tenni, de úgy néz ki, szakember kell hozzá.
6 év sikertelenség után, 3. lombikunk sikerült most. Elviekben én holnap kezdem az 5. hetet; tehát még csak véreredményből tudom.
Értem is, meg nem is az aggályaidat...
Én is aggódom, hogy 'ugye rendben van odabenn minden'; és alig várom már, hogy meglegyen az 1. UH. De eltemetni előre, amire ennyit vártam?! Feladni akkor, amikor most pont ő küzd?! Sosem tudnám...
Évekig hittem benne/ bennük; most is így kell tennem.
Légy erős! Nem adhatod fel a célegyenes előtt!
Menj el egy kineziológushoz. Sokat segít!
Én is aggódtam dokiig aztán mire megnyugodtam barnáztam és még jobban aggódtam. Persze azonnal doki, utrogestan, de nagyoj féltem. 1 héttel később volt UH és akkor tudtam normálisan megnyugodni.
Második babámat várom, első perctől nagyon pozitív vagyok. Ennek ellenére most is kell progeszteron, tegnap óta, izgulni azért izgulok a következő UH-ig de nem kattogok ezen, érzem, hogy minden rendben!
Hazudni azért nem fogok, eleinte gondoltam rá, hogy túl szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy vetélés/missed ab nélkül szüljek 2 babát és úgysincs akkora szerencsém. De mostanság nem volt ilyen gondolatom. Sokkal jobb így, pozitívan.
Nos en is elmeselem diohejban a dolgokat. 6 evig probalkoztunk. Ez alatt az ido alatt 3x voltam terhes. Elso evben missed ab, masodik evben missed ab, 4 evig nem sikerult! Lombikra keszultunk, ugy, hogy elviekben semmi bajunkat nem talaltak! Na meg konzultacio elott par hettel terhes lettem de 6 hetesen felszivodott majd megjott!
Ezek utan mentem mindent hatra hagyva az elso beultetesre, persze biztam nagyon benne, de nem sikerult! Vartunk 3 honapot, hogy kezdjuk a masodikat! Vartam nagyon a mensim, ugy mint meg soha!;)) de mar nem jott meg!!! Spontan ujra sikerult! Rettegtem..., de elhataroztam, hogy ezt a babat megszulom!:)))
Minden uh egy orokke valosagnak tunt az elejen!:)
Engem egy nyugtatott meg,4. hettol ugy hanytam mint a lakodalmas kutya, kb napi 4-5x biztos es ez kitartott a 12. hetig. Valahogy a lelkem melyen tudtam, hogy minden rendben lesz!!! 39+1 hetre szuletett a kislanyom, aki mar 14 honapos nagYlany!:)))
Ha elhatarozod, hogy minden rendben lesz, akkor ugy lesz!!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!