Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves kismamik akik jartakk...

Kedves kismamik akik jartakk mar 4D-n megtudnatok mondani mikor vallalnak a leghamarabb? 14hkm.

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 08:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

bármikor. mivel fizetsz érte ezért akár megcsinálják akár a 12. héten is.

de mi voltunk 16 hetesen, jó volt, de kis csonti volt. azt voltunk 24-26hetesen akkor már szép babás volt. tehát 26-32hét között érdemes menni.

2015. jan. 24. 08:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem bármikor vállalnak, a kérdés inkább az, mikor érdemes menni, hogy már "élvezhető" legyen. A korai időszakban azért nem ajánlják, mert olyan kis "ufószerű", a terhesség végén pedig azért nem ajánlják, mert nem fér bele jól, túl nagy már a magzat, nem biztos, hogy megéri a pénzt.

Az első gyerekkel 2x voltunk, 18 és 24 hetesen, a másodikkal 3 alkalommal: 18, 20, 24 hetesen.

2015. jan. 24. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
A jobb helyeken oda is írják, hogy a 18 hét előtt nem ajánlott, de tulajdonképp mindenhol megcsinálják már előtte is, csak ugye sok minden nem látszik a babából. A 26-32 hét között érdemes menni, akkor már igazán babaformája van. Később meg már nem lehet jó egész alakos képet készíteni róla, mert túl nagy.
2015. jan. 24. 09:26
 4/13 A kérdező kommentje:
koszi a valasszokat lanyok igazabl azert szerettem volna mostanaban menni mert nagyon furdal a kivancsisag a nemevel kapcsolatban azt latnak mar hogy kisfiu vagy kislany?
2015. jan. 24. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Szia, én megértelek, ugyanezért megyek majd másodikán én is, 16 hetes leszek akkor. Képtelen vagyok kivárni a következő kötelező UH-t :D Tudom, hogy még vékonyka lesz, de a neme a lényeg most :)
2015. jan. 24. 11:45
 6/13 anonim ***** válasza:
A nemet nálunk pl a 4D-n egyáltalán nem lehetett látni, a sima UH meg egyértelmű volt. Szóval csak ezért korán menni semmi értelme nincs.
2015. jan. 24. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok. mi 16hetesen voltunk és egyértelműen láttuk hogy kisfiú. előtte ugye 12hetesen voltam sima uh.n ott meg sem kérdeztem hogy mit látnak, de ha látták volna lehet közlik. de pl ha nem mutatja meg magát, tök mindegy hogy milyen profi géppel vizsgálnak.
2015. jan. 24. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha elmentek egy magánrendelésre a 13.hét után már egy jó doki meg tudja mondani,hogy kislány vagy kisfiú.Én 13+4naposan voltam azt mondta kislány és azóta is az.27hkm
2015. jan. 24. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Mehetnénk simára, nyilván, csak épp ugyanannyiba kerül, mint a 4D, ezen meg legalább mi is jobban látjuk. Na meg 50 százalékos kedvezménnyel, 7500-ért még olcsóbban is jövök ki, mintha elmennék magánrendelésre :) Nyilván nem biztos, hogy megmutatja magát, de nagyon reménykedem benne.
2015. jan. 24. 13:00
 10/13 A kérdező kommentje:
remélem látni fogják egyébként első baba lesz nagyon kíváncsi vagyok nm baj hogy csontvázka a nemére választ tudnak adni és ez a lényeg :)
2015. jan. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!