Ha egyszer gyógyszer függő voltam, soha többé nem használhatom az adott gyógyszert?
BenzoD nagyon kemény függőséget okoz.
Az nem "egy gyógyszer", hanem a legaddiktívabb gyógyszerek egyike.
Örülj, hogy le tudtál róla jönni. Kaptál egy második életet.
Más is tud segíteni, mint az aktív mozgás, és más pszichológiai kezelések, diéta is (pl keto)... Nincs egy fajta gyógymód. Próbálgatás is segít.
Ellenben a gyógyszerek függőségére érdemes figyelni.
Keress más fajta antidepresszánst. Nekem a teljesítmény túra is bejött, a meditáció és kutya menhelyen sétáltatás is.
Nekem másfajta depresszióm van, olyan, ami a céltalan és értelmetlen élet miatt alakult ki, ami a munka és a társadalmi nyomasok okoztak. Nekem ez könnyebben gyógyítható pszichológiai módszerekkel. Pedig volt, hogy 2 hétig nem is ettem semmit csak feküdtem a földön, mert az ágyhoz sem volt kedvem és néztem a pókot a sarokban. Blöáh... Jó szar volt.
Van, akin a gyógyszer segíthet. De ahhoz kell egy gyógyszerész, aki a függőséget kordában tartja... Ahhoz meg nem keres senki eleget. Pl a "Depression the secret we share" TED előadás erről szól. Az imagine dragon és Jordan Peterson Pont ez ellenkezőjét vallja.
Mikhaila Peterson meg emberi kísérleteket haj végre a családján és magán és látja, hogy mik azok az ételek, amik depressziót okoznak és mi az, ami nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!