Nyakon mozgatható nyirokcsomók. Limfoma?
4es illetve 10.
Neked milyen autoimmun gyulladásod van?Nekem most kezdik el kezelni a pajzsmirigyet.Vérvételre kell mennem most.Babaprojektbe voltunk és most kicsit beparáztam h mi lesz :( Nekem amúgy most összébb mentek ,volt amelyik elmúlt. Inkább akkor nagyobbodik a legnagyobb amikor érzem h megfáztam vagy szarabbul vagyok.
10-es vagyok
Amikor megfázik az ember, akkor természetes, hogy megnagyobbodik a nyirokcsomó.
Nekem Hashimotóm van, egyelőre nem kell gyógyszert szednem, mert jó a vérképem, nekem (1 emberre) elég hormont termel, de mondta a doki, hogy ha terhes leszek, akkor valószínű, hogy 2 emberre már kevés lesz és akkor nekem is kell a gyógyszer.
Kimondottan megfázás miatt én sem éreztem, csak akkor, ha aftám volt, begyulladt a fogam vagy a mandulám, akkor volt inkább jellemző a fájdalmas nyirokcsomó jelenléte. A hasi miben nyilvánul meg?
Nekem semmi szembetűnő tünetem nincs, pánikos lettem, lehet ez függ össze vele. Nem vagyok fáradtabb, mint korábban, nem szedek se vitamint, se szelént, se semmit. De a szelént lehet megpróbálom majd, köszi! :)
Jaa, hogy a hasi az a hashimoto :D igy most mar leesett. :DD
Nekem altalanos suliban volt altalanos vizsgalat, akkor a dokinak nem tetszett a nyakam es elkuldott vervetelre. Annak az eredmenyevel tovabb kuldtek endokrinologushoz, es ott az antiTPO es a nyaki ultrahang igazolta. Akkor voltam 11, most 23 vagyok. Azota jo a verkepem, vannak ilyen aprobb tuneteim, amik talan a pajzsmirigy szamlajara irhatoak, de lehet nelkule is lennenek ezek. Peldaul szaraz, sapadt bor, nagyon vekony vagyok/gyors az anyagcserem, voltak menstruacios zavaraim, surun vannak aftaim, nagy az alvasigenyem, kicsit magas a pulzusom, nagyon fazos vagyok, evekkel ezelott pedig baromi izzados voltam, nagyon konnyen begorcsol a talpam, kezem, konnyen torik a hajam es a kormom, meha farkasehseg tor ram, na meg a panikbetegseg, szorongas. Szoval igy vegyesen vannak felul es alulmukodeses tuneteim, talan. De lehet ezek jelen vannak egy teljesen egeszseges embernel is, mert nekem sem szembetunoek, nem tunnek korosnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!