Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyakon mozgatható nyirokcsomók...

Nyakon mozgatható nyirokcsomók. Limfoma?

Figyelt kérdés
A nyakamon találtam 2 mozgatható nagyobb nyirokcsomót. Nem Érzem annyira mekkorák. De az tuti, hogy 1 cm van a méretük. Igazából 1 hete fedeztem fel őket. Igaz Az egyik már 2 éve ott van, nem fájt soha, ultrahangon reaktiv nyirokcsomonak mondták és hogy ne aggodjak. Most viszont nott a merete es kijott mellette megegy nagyjabol Ugyanakkora. Par hete hullikmiszonyatosan a hajam es faradekony is vagyok es teljesen berezeltem, hogy limfoma. Tudom nem lehet igy diagnosztizalni, de az orvosok kb kinevettek a legutobb is mikor megnezettem a nyakam... Most ha visszamegyek tusom megint nem vesznek komolyan, de egyszeruen egesz nap ezen stresszelek. Kicsit hipochonder vagyok az igaz es rettegek a betegsegektol es egybol a legrosszabbra gondolok mindig.
2020. júl. 15. 10:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

4es illetve 10.

Neked milyen autoimmun gyulladásod van?Nekem most kezdik el kezelni a pajzsmirigyet.Vérvételre kell mennem most.Babaprojektbe voltunk és most kicsit beparáztam h mi lesz :( Nekem amúgy most összébb mentek ,volt amelyik elmúlt. Inkább akkor nagyobbodik a legnagyobb amikor érzem h megfáztam vagy szarabbul vagyok.

2021. jan. 20. 14:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Amikor megfázik az ember, akkor természetes, hogy megnagyobbodik a nyirokcsomó.

Nekem Hashimotóm van, egyelőre nem kell gyógyszert szednem, mert jó a vérképem, nekem (1 emberre) elég hormont termel, de mondta a doki, hogy ha terhes leszek, akkor valószínű, hogy 2 emberre már kevés lesz és akkor nekem is kell a gyógyszer.

2021. jan. 20. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem láncba fonódtak már,de azokból mára max 2 maradt. Amúgy régen soha nem éreztem megfázás miatt nagyobb nyirokcsomót :D .Nekem is hasira gyanakszik a doki.Szerencsére tünetem nincs ,azon kívül h inni tudnék mindig és fáradtnak érzem magam.Étkezésed változott ?Mi az amire figyelni kell amúgy?Szelént kezdtem szedni rá ,ha még nem szeded akkor ajánlom az aktív szelént neked.
2021. jan. 20. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kimondottan megfázás miatt én sem éreztem, csak akkor, ha aftám volt, begyulladt a fogam vagy a mandulám, akkor volt inkább jellemző a fájdalmas nyirokcsomó jelenléte. A hasi miben nyilvánul meg?

Nekem semmi szembetűnő tünetem nincs, pánikos lettem, lehet ez függ össze vele. Nem vagyok fáradtabb, mint korábban, nem szedek se vitamint, se szelént, se semmit. De a szelént lehet megpróbálom majd, köszi! :)

2021. jan. 21. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen a pánik szokott társulni.Nálam a hiszti roham ilyen..ha van okom olyan hisztit csapok.Nekem javultak a tüneteim a szelén óta.Az endós doki is azt mondta h jó dolog. Neked h derült ki ?Nálam a véráramlás,az inhomogén és echoszegény pajzsmirigy miatt gondolnak a hasira..Apró cisztáim vannak de göb nincs szerencsére.
2021. jan. 22. 20:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaa, hogy a hasi az a hashimoto :D igy most mar leesett. :DD

Nekem altalanos suliban volt altalanos vizsgalat, akkor a dokinak nem tetszett a nyakam es elkuldott vervetelre. Annak az eredmenyevel tovabb kuldtek endokrinologushoz, es ott az antiTPO es a nyaki ultrahang igazolta. Akkor voltam 11, most 23 vagyok. Azota jo a verkepem, vannak ilyen aprobb tuneteim, amik talan a pajzsmirigy szamlajara irhatoak, de lehet nelkule is lennenek ezek. Peldaul szaraz, sapadt bor, nagyon vekony vagyok/gyors az anyagcserem, voltak menstruacios zavaraim, surun vannak aftaim, nagy az alvasigenyem, kicsit magas a pulzusom, nagyon fazos vagyok, evekkel ezelott pedig baromi izzados voltam, nagyon konnyen begorcsol a talpam, kezem, konnyen torik a hajam es a kormom, meha farkasehseg tor ram, na meg a panikbetegseg, szorongas. Szoval igy vegyesen vannak felul es alulmukodeses tuneteim, talan. De lehet ezek jelen vannak egy teljesen egeszseges embernel is, mert nekem sem szembetunoek, nem tunnek korosnak.

2021. jan. 22. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi,én már becézem 😆Mondjuk most h irod ,hasonló van nálam is. Annyival h jönnek mennek a kilók rajtam :D .A szárazbőr most jött elő.A pulzus nekem is baromi magas,már szólt a házidoki h baj lesz belőle.Most vagyok 32éves, kissé sokkolt h nálad elég korán kezdődött...aludni én is tudok ,bármennyit :D Nalam eddig rendbe volt a menstruáció,remélem igy marad mert lassan babát szeretnénk..
2021. jan. 22. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!