Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS MI bajom van??

SOS MI bajom van??

Figyelt kérdés
Napok óta náthás vagyok, és most annyira ráz a hideg hogy felállni se tudok, mert extrémen ráz a hideg! Nagyon durva! Lázt nem tudok mérni, szállodában vagyok

2020. júl. 8. 21:38
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Szeretem a kólát és a kávét is, de amióta beteg vagyok azt nem ittam, egyszerűen el is felejtettem, nem hiányzott.
2020. júl. 9. 21:56
 32/42 anonim ***** válasza:

A COVID is 'csak' egy virus. Kevesse ismert, uj tesoja kismillio koronavirusnak. Mindben az a kozos, h a tested tudja legyozni. Ne kattogj mar ezen. Nem tudom, elkaptam-e a virust, de kb lehetetlen, hogy eddig nem, a foldrajz es a munkam kapcsan. Voltam szarul, (nem ennyire), jolnevelten karantenba csuktam magam javulasig plusz biztonsagi napok.

Szedtem lysine-t, D vitamint, C vitamint, ittam friss rostos leveket, kvasok folyadekot es biztam a testemben.

Van, aki hiaba bizik benne, nem tud jobban lenni egyedul.

Orulni kell annak, hogy mi, a szerencsesek igen.

En tulleptem rajta, mert nem tartottam szerencsesnek, hogy olyasmin porogjek, ami nem bizonyithato 100%-ig.

Filmeket nezni, zenet hallgatni nyugisabb.

Most megyek is.

Jo ejt.

2020. júl. 9. 22:45
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha már az ízeket sem érzed, akkor egyértelmű, hogy elkaptad a koronavírust. Voltál már orvosnál, vagy hívtad az orvost?
2020. júl. 10. 07:52
 34/42 A kérdező kommentje:
Ne csináld már, csak nem kaptam azt el.. influenzánál se lehet sokszor érezni ízeket nem? Mára egyébként inkább csúnyán, hurutosan köhögök, szóval nem is száraz ami a koronánál szokott lenni
2020. júl. 10. 08:28
 35/42 A kérdező kommentje:
Egyre rosszabbul vagyok viszont, lassan az ágyból se tudok kikelni, teljesen a láz tüneteit produkálom, de az nincsen, 37 fok vagyok.
2020. júl. 10. 09:03
 36/42 A kérdező kommentje:
Na reggelre már 37,8 lett. Hőemelkedés
2020. júl. 10. 09:16
 37/42 A kérdező kommentje:
Pár óra alatt ott tartok hogy nem tudok kikelni az ágyból, nyom a fejem, szédülök, fáj a derekam lábaim, hányingerem van, semmit se tudtam enni, köhögök. Óráról órára rosszabbul vagyok.
2020. júl. 10. 10:29
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet, h covid. Leirtuk mar annyiszor. Virusfertozesben nyilvan lazas vagy es brutalszarul, covidban meg ha elkap alaposan, meg rosszabbul. Legyszives koncentralj arra, hogy meggyogyulj, mert akarmilyen virus ez, alaposan kiutott. Ha nehezebbnek erzed a legzest vagy kevesnek erzed az oxigent, akkor telefon, hivj segitseget es ne menj sehova.

Egyebkent ezert mondtam a pulsoximetert, mert megmutatja kell-e orvoshoz rohanni, vagy sem, es olcso.

2020. júl. 10. 11:45
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Szag-és ízérzés elvesztése az egyik fő tünete a Covidnak. Tesztet kellene csináltatnod.
2020. júl. 10. 12:48
 40/42 A kérdező kommentje:
Csinálnék ha nem kérne el még ezért is a g*ci állam 15-25 ezer forintot. Amúgy voltam sürgősségin nemrég, mert hirtelen 130 lett a pulzusom, ezt se értem. Lázam már 36,3, azaz semmi, full jó. A szívem meg majd kiesett a helyéről órákig. Pánikbeteg vagyok mindezekmellett, azt mondta a doki hogy attól van/volt.
2020. júl. 10. 14:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!