SOS MI bajom van??
A COVID is 'csak' egy virus. Kevesse ismert, uj tesoja kismillio koronavirusnak. Mindben az a kozos, h a tested tudja legyozni. Ne kattogj mar ezen. Nem tudom, elkaptam-e a virust, de kb lehetetlen, hogy eddig nem, a foldrajz es a munkam kapcsan. Voltam szarul, (nem ennyire), jolnevelten karantenba csuktam magam javulasig plusz biztonsagi napok.
Szedtem lysine-t, D vitamint, C vitamint, ittam friss rostos leveket, kvasok folyadekot es biztam a testemben.
Van, aki hiaba bizik benne, nem tud jobban lenni egyedul.
Orulni kell annak, hogy mi, a szerencsesek igen.
En tulleptem rajta, mert nem tartottam szerencsesnek, hogy olyasmin porogjek, ami nem bizonyithato 100%-ig.
Filmeket nezni, zenet hallgatni nyugisabb.
Most megyek is.
Jo ejt.
Igen, lehet, h covid. Leirtuk mar annyiszor. Virusfertozesben nyilvan lazas vagy es brutalszarul, covidban meg ha elkap alaposan, meg rosszabbul. Legyszives koncentralj arra, hogy meggyogyulj, mert akarmilyen virus ez, alaposan kiutott. Ha nehezebbnek erzed a legzest vagy kevesnek erzed az oxigent, akkor telefon, hivj segitseget es ne menj sehova.
Egyebkent ezert mondtam a pulsoximetert, mert megmutatja kell-e orvoshoz rohanni, vagy sem, es olcso.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!