Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » SOS MI bajom van??

SOS MI bajom van??

Figyelt kérdés
Napok óta náthás vagyok, és most annyira ráz a hideg hogy felállni se tudok, mert extrémen ráz a hideg! Nagyon durva! Lázt nem tudok mérni, szállodában vagyok

2020. júl. 8. 21:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha hirtelen felugrik a lazad, es ezzel kezdodik a sztori, akkor az virus. Nagyon magas lazat is virusok szeretnek csinalni. Majd ugyanilyen hirtelen tavoznak a tunetek, 1-3 nap kb. Egy atlagos, mezei virus eseteben.

Baci alattomosabban csinal lazat: lassabban es keves kiveteltol eltekintve nem extramagas a laz.

Nem halsz meg. Megigerem.

2020. júl. 9. 21:05
 22/42 A kérdező kommentje:
De pont ez az hogy nincs lázam
2020. júl. 9. 21:10
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Amikor razott a hideg- akkor viszont volt lazad.
2020. júl. 9. 21:13
 24/42 A kérdező kommentje:
Ja az nagyon durva volt. Az kb 30 percig tartott
2020. júl. 9. 21:41
 25/42 A kérdező kommentje:
De ma is egesz nap rosszul vagyok, alig bírok valamit csinálni, a pulzusom is zavar mert az is az egekben, nem tudom mi van
2020. júl. 9. 21:42
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Persze, h a pulzusod dolgozik, ezerrel ki akar nyirni a tested egy feltehetoleg virust, es most turbofokozaton mukodik.

Igyal sokat, egyelolyat ami nem terheli meg az emesztesed, hadd menjen az energia a gyogyulasra fullban.

Pihi, alvas, a laz segit, ha nem megy 38 fole sokkal, en hagynam.

Nem halsz meg.

Igen, tudom, hogy a covid miatt mindenkinek minden virusfertozes gyanus, es nyilvan okkal. DE: barmi is ez, a feladat elso korben annyi, hogy segits a testednek legyurni es figyeld ahogy valtoznak, csokkennek a tunetek.

Annyit megtehetsz azert te es masok is, hogy beszereztek egy pulsoximeter nevu ketyeret. Nem draga, par ezres (4-5000) nem kell a draga. Ez az ujjadra csiptetve mutatja a ver ozigenszintjet. Amig az rendben van, addig teljesen felesleges izgulni.

2020. júl. 9. 21:48
 27/42 A kérdező kommentje:
A torokfájást felváltotta az erős köhögés, már a hátam is fáj miatta. Egész nap kába vagyok, csillog a szemem, egy lépcsőn is nehéz felmenni, pedig nincs lázam. Én ezt a részét nem értem. Nem lennék ennyire rosszul csak úgy
2020. júl. 9. 21:48
 28/42 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. júl. 9. 21:52
 29/42 anonim ***** válasza:

Vegyel egy pulsoximetert. Komolyan. Nem fogsz parazni, ha megvan, es a paramentes letezes fel egeszseg.

Nem csak ugy vagy rosszul, hanem okkal. Beszedtel egy valoszinuleg virust.

Kavet colat kivanod? Milyen, ha az izere gondolsz? Covidosok joresze nem bir ranezni sem kezdetben.

Szvsz most mindegy mi van, gyogyulj.

2020. júl. 9. 21:53
 30/42 A kérdező kommentje:
Ja igen a másik hogy konkrétan 0 százalékban érzem az ízeket. Se az üdítőnek, se a főzeléknek se semminek. Ilyen szerintem még nem nagyon volt.
2020. júl. 9. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!