Csak 18 vagyok, és tegnap elkezdett fájni a torkom, estére meg már annyira, hogy aludni is 3 órát tudtam, annyira fáj. Közben megjelent nálam a nehézlégzés iy, alig kapok levegőt. Mellette levert vagyok, szerintem lázas is. Holnap megyünk nyaralni. Valami házi praktika esetleg? Ez lehet covid? Nyáron nem hinném hogy megfáztam a 25-30 fokban..
Ma pihenj sokat, vegyél be neocitránt, vagy algopyrint. Jó még valami torok fertőtlenítő tabletta, vagy tantum Verde spray. Igyál meleg mézes teát. Így jobban leszel holnapra.
2020. júl. 7. 09:02
12/17 qkker1 válasza:
"Hova menjek ha indulunk nyaralni? Nem fogok torokfájással orvoshoz rohangálni :D"
Igazi felelősségteljes döntés!
2020. júl. 7. 09:06
13/17 anonim válasza:
Lehet streptococcus baktérium is, aquaparkokban gyakori, torok- és mandulagyulladást okoz. A vírusos fertőzés tüneteti viszonylag hamar jelentkeznek, a bakteriálisé akár napokkal később.
Az ilyen fürdő komplexumokban rengeteg ember megfordul, jó esély van egy fincsi fertőzésre.
2020. júl. 7. 09:34
14/17 anonim válasza:
Mondjuk ha pont Covid lenne, akkor kedves lenne toled egy ujabb jarvany-gocot letrehozni, hogy ne legyen penzkidobas.
2020. júl. 7. 17:09
15/17 anonim válasza:
Lehetett korona is akár, akkor is, ha nem voltak súlyosak a tünetek. Ilyenkor nem is mehetsz el az orvoshoz, a rendelőben is bárki elkaphatja, olyan is, aki veszélyeztetett, és bele is halhat.
Ha fenn állt a gyanúja, telefonon kellett volna bejelenteni, és ment volna hozzád az orvos. Remélem, felelősségteljes döntést hoztál.
Ha nyaraláskor sok más turista átvette, széthordják aztán mindenfelé a vírust, amikor hazautaznak. :(
2020. aug. 5. 12:24
16/17 anonim válasza:
Vannak nyári vírusok is. Az idő is változékony, írod hogy auqa strandon voltál, hát ott aztán meglehet hűlni rendesen, de el lehet kapni a koronát is. Menj orvoshoz, vagy hivjátok fel, hogy ilyenkor mi a teendő. Nyaralni ne menj el.
2020. aug. 5. 13:56
17/17 anonim válasza:
* Szerintem kedves 15-ös válaszoló,mi jól elnéztük a dátumot. Na, mindegy! Legalább, még ha későn is, de válaszoltunk. 😇😀 Azért jo lenne tudni, mi lett a kérdezővel, remélem nem korona volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!