Elkaphattam így a Koronavírust?
A barátaim nevetnek, hogy hagyjam abba a spekulációt. Én nem félek egyébként, de leírom, mi törtent. Január elején beteg voltam, gondolom influenza, azt kifeküdtem egy hét alatt. Kb 2 hét hete lementem egy kínai étterembe, ahol evőeszközt kértem, a kínai csávó az ujjaival fogta meg a kanalat, és úgy ettem belőle. Azóta eltelt 12 nap és tegnap óta lázas vagyok, levertnek érzem magam, és kapar a torkom. A lappangási idő 1-12 nap, és én mindezt azért tartom furcsának, mert már január elején voltam beteg, tehát másodjára nem kaphatnám el egy jó ideig ismét az influenzát.
Nem pánikolok, csak felmerült a kockázata. Mit gondoltok?
Én ma voltam dokinál. És kiderult hogy influenzás vagyok! És nem írt rá semmi gyógyszert! Azt mondta pihenjek! Én meg nem nagyon feküdtem ma, hanem itthol tettem vettem..
Felejtsd el ezt a koronavírust! Már Magyarország elkérte Kínától a koronavírust és már tanulmányozzák és dolgozzák kifelé rá az ellenszert.. Úgyhogy nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!