Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rendeltem ebay-ról mielőtt...

Rendeltem ebay-ról mielőtt bejelentették a koronavírust Kínában. Lehet bármi bajom ha átveszem a csomagot?

Figyelt kérdés

Nem tudom visszamondani, mert már késő.

Történhet valami baj, ha átveszem? El lehet kapni a csomagról ami Kínából érkezik?

2020. jan. 29. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem lesz bajod. A vírus nem éli túl gazdatest nélkül, emiatt nem kell aggódni.
2020. jan. 29. 09:20
 2/7 szamo77db ***** válasza:
13%
Miért rendelnek annyian ezt-azt Kínából? Az itthoni boltok kínálata nem megfelelő? És itthon is lehet online rendelni. Most meg mindenki, aki Kínából rendelt, be van ijedve.
2020. jan. 29. 09:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a második rendelésem, nem szoktam egyébként rendelni netes oldalról sosem. Ismerősöm kért meg rá. Nem rendeltem volna. És ezért érdekelne.
2020. jan. 29. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
4%
A határon amúgyis megsemmisítik a kínai csomagokat, nem tudod átvenni
2020. jan. 29. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

A koronaVIRUS egy virus, nem bakterium. Gazdatestre van szuksege kulonben elpusztul.

De azert ha rendelsz valamit, foleg ruhat, tisztisd le mert ha koronavirus nem is bacik lehetnek rajta.

2020. jan. 29. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jan. 29. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

2, nagyon nincs mindenki megijedve, aki Kínából rendel, maximum az, aki tájékozatlan.

És amúgy nem, az itthoni boltok kínálata és főképp ára meg sem közelíti mondjuk az ebay-est, vagy a wish-est. Nekem tegnap jött meg a telefonomra az üvegfólia, itthon 3 ezerért adják darabját (rossz esetben +postaköltség), ebay-ről 900 forintért rendeltem az 5 darabosat. Kérdés még, hogy miért rendel valaki Kínából?

2020. jan. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!