Rendeltem ebay-ról mielőtt bejelentették a koronavírust Kínában. Lehet bármi bajom ha átveszem a csomagot?
Figyelt kérdés
Nem tudom visszamondani, mert már késő.
Történhet valami baj, ha átveszem? El lehet kapni a csomagról ami Kínából érkezik?
2020. jan. 29. 09:16
1/7 anonim válasza:
Nem, nem lesz bajod. A vírus nem éli túl gazdatest nélkül, emiatt nem kell aggódni.
2/7 szamo77db válasza:
Miért rendelnek annyian ezt-azt Kínából? Az itthoni boltok kínálata nem megfelelő? És itthon is lehet online rendelni. Most meg mindenki, aki Kínából rendelt, be van ijedve.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez a második rendelésem, nem szoktam egyébként rendelni netes oldalról sosem. Ismerősöm kért meg rá. Nem rendeltem volna. És ezért érdekelne.
2020. jan. 29. 09:26
4/7 anonim válasza:
A határon amúgyis megsemmisítik a kínai csomagokat, nem tudod átvenni
5/7 anonim válasza:
A koronaVIRUS egy virus, nem bakterium. Gazdatestre van szuksege kulonben elpusztul.
De azert ha rendelsz valamit, foleg ruhat, tisztisd le mert ha koronavirus nem is bacik lehetnek rajta.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. jan. 29. 12:11
7/7 anonim válasza:
2, nagyon nincs mindenki megijedve, aki Kínából rendel, maximum az, aki tájékozatlan.
És amúgy nem, az itthoni boltok kínálata és főképp ára meg sem közelíti mondjuk az ebay-est, vagy a wish-est. Nekem tegnap jött meg a telefonomra az üvegfólia, itthon 3 ezerért adják darabját (rossz esetben +postaköltség), ebay-ről 900 forintért rendeltem az 5 darabosat. Kérdés még, hogy miért rendel valaki Kínából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!