Összeszedhettem így egy baktériumot?
Figyelt kérdés
Üdv! Ez nagyon gáz de leírom, mert hát történt ami történt. Nagyjából 1 héttel ezelőtt kicsit bekrepált az emésztésem pár napra. Nem tudom gyomorrontás vagy vírus volt-e. A lényeg, hogy hát lecsekkoltam többször a székletet..Ezt most nem részletezem de értitek, érintkezhetett vele a kezem - olyan wcnk van aminek egy lyuk a közepe, úgy nem tudnám megnézni - már kezdtem épp kilábalni az előző dologból, de mára 2. napja lágy hasmenéses széklet, étvágytalanság... Így összeszedhettem egy E Colit vagy valami baktériumot? Haragszom magamra, persze mostam kezet, de a székletbe tengernyi a baktérium és fertőtlenítenem kellett volna. Nem egy nap néztem meg így a végterméket.2020. jún. 24. 09:37
11/11 anonim válasza:
Ha baktériumot ettél be, az idővel rosszabb és nem javul általában magától. Előzőleg valószínű semmi bajod nem volt, max egy vírus, viszont így lehet beettél egyet vagy bakteriális felülfertőzés lett vírusból, ezért írnak néha vírus mellé is antibiotikumot. Ha nem múlik vagy szarabb, orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!