Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek összeszedhettem...

Szerintetek összeszedhettem valami betegséget?

Figyelt kérdés
Ma nőgyógyásznál voltam rákszűrésen magánrendelőben.Az orvos nem mosott kezet két páciens között.Amikor kijött az előttem érkező nőén már mehettem is be.És az orvos kijött az ajtóig.Igaz,hogy a hüvelyvizsgálatnál gumikesztyű volt rajta,de félek,hogy összeszedtem valami betegséget.Előttem egy hólyaghurutos hüvelyfertőzött nő volt.Azt nem figyeltem hogy a mintavételnél volt-e már az orvoson gumikesztyű?
2019. jún. 14. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Magánrendelőben szinte 0%, hiszen felvett hozzád is kesztyűt, valószínűleg végig, csak nem figyelted. De nem lesz semmi bajod.

Amúgy a hólyaghurug az nem a hüvelyben van hanem húgyutakon

2019. jún. 14. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom ,hogy az a hugyhólyagba van de a bacit elkaphatom.
2019. jún. 14. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kaptad el, nem véletlenül van rajtuk kesztyű. Nem kell ilyeneken aggódnod.. ha annyira zavar igyál egy sok folyadékot (kis kamilla teát) és egy hónap múlva se lesz bajod :)
2019. jún. 14. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

De most érzel valami fájdalmat vagy viszketést vagy hólyahurutos fájós, gyakori pisilős érzést?

Ha nem, akkor miért parázol ennyire?

Jól láttad, hogy tutira nem cserélt kesztyűt? Ez szinte lehetetlen, de hát ki tudja mik vannak. Hatalmas orvosi baklövés lenne. És ha a nő nem tud róla, hogy HPV fertőzött te meg majd Isten ne adja méhnyakrákot kapsz?

Na jó, nem rémisztgetlek.

2019. jún. 15. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!