Összeszedhettem így egy baktériumot?
Mégis minek fogdosod? Mit nézel rajta? Szétmorzsolod és vizsgálgatod nagyítóval???? Totál nem vagy normális. Ez undorító, akkor is, ha kezet mosol utána.
Egyébként szerintem csak bebeszéled magadnak. Semmi bajod. Max. szarul táplálkozol.
Nem azon múlik, hogy fertőtlenítőszert is használsz-e, hanem hogy elég alapos-e a kézmosás.
Egyébként is bízd másra a székletvizsgálatot - meg eleve annak az eldöntését, hogy egyáltalán szükség van-e rá.
#3 hát úgy legyen! Bár igazad lenne.
Valaki itt írta, nem nem morzsolgattam :D csak szemügyre vettem, a wc-ben nem tudnám és fontos dolgok derülhetnek ki emésztési gondnál, szín/állag alapján ezért néztem meg.
Hármashoz csatlakoznék azzal a részével, hogy bebeszéled.
Erről árulkodik a széklet elemezgetése is, rápörögtél a témára, azért lágy a kaka meg azért nem kívánsz enni, gyomorideged van. Ha valami komoly akkor fosnál úgy, ami a csövön kifér. Ha felszívódás, akkor nem lábaltál volna ki az előzőből, márpedig ott már szilárd székleted volt gondolom. Nem voltál nyugodtabb abban a periódusban? Állj le ne pörögj! Foglald le magad, haverozz, egyél ami jól esik, finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!