Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandó fejbőr irritáció...

Állandó fejbőr irritáció kiválthat rákot?

Figyelt kérdés
Gyulladt, pattanásos, gennyes a fejbőröm (férfi) van már évek óta. Voltam többször is bőrgyógyásznál (maszek) vele. A kezelések nem hatottak semmit. A gyulladt gennyes csomókat mindig kinyomja a párom, hogy kitisztuljon. Vannak amelyek újratermelődnek és 6-7 szer ki kell nyomni, hogy utána eltűnjön. Hónapokon át tartó antibiotikumos kezelés sem hatott. Rengeteg sampon kipróbálása sem. Hajszeszek sem.. Van, hogy a seb hegesen gyógyul a nyomkodás végett, és néha mintha 1mm vadhús keletkezne. Ki alakulhat az állandó irritációtól rák? Legközelebb egy németországi orvoshoz fogok menni. Kérem csak érdemleges választ írjanak! Előre is nagyon szépen köszönöm!
2020. jún. 21. 02:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológián, gasztroenterológián vagy belgyógyászaton voltál már?
2020. jún. 21. 02:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne menj németorszagba orvoshoz.

Először szigorú diétára fogd magad.

Csinálj, egy hónapig nyers diétát.

Félig nyers diétát.

És minden egyes nap, igyál egy pohár grapefruit, gyömbér turmixot.

2020. jún. 21. 06:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak Fül-orr-gégészeten voltam. Szeretnénk már nagyon megszüntetni ezt a problémát. Rendkívül zavaró és kellemetlem
2020. jún. 21. 17:16
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Rák nem tudom kialakulhat-e, de egyéb jóindulatú vagy félig rosszindulatú dolgok igen. Önmagában már az felkelti a gyanút ami mindig visszanő vagy hegesedik.
2020. jún. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!