M3 kérdése:
Feltöltök egy képet hátha találkozott már vki hasonlóval? Főleg borotválkozás után, bőrgyógyász szerint gombás fertőzés és adott rá gyógyszert és kenőcsöt de nem igazán használ, vki pls segítsem!
2019. aug. 5. 22:48
1/5 anonim válasza:
Miket kaptál rá?
Nekem szokott hasonló lenni, én Nizoral samponnal mosom.
2/5 anonim válasza:
Nekem volt hasonló az arcomon. Bőrgyógyász adott valami kenőcsöt, de semmit nem ért. Aztán elmentem a bőrgyógyászati ügyeletre, ott szteroidos kenőcsöt adtak rá. Nem tudom pontosan milyet, mert gyógyszertári kevert volt. Két nap után teljesen elmúlt. Lehet másik orvost kellene felkeresned.
3/5 A kérdező kommentje:
Fluconazole gyógyszert(heti 1db) és Pimafucort krémet!
2019. aug. 5. 23:04
4/5 anonim válasza:
Jézusom, erre írt fel gyógyszert és szteroidos kenőcsöt?
Én biztos, hogy egyiket sem használnám.
5/5 anonim válasza:
De hiszen ez csak kipattogott a borotvától. Én sem szednék rá semmit és nem is kenném szteroidos kenőccsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!