Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kórházából haza küldtek amint...

Kórházából haza küldtek amint 1 napig tünetmentes lettem pedig hosszú kezelési folyamatra lett volna szükségem.Ilyenkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
Nagyon macerás és fertőző betegség ,de olyan csúnyán elhanyagoltak ,hogy korházi kezelésre szorulok mert házi orvosi ,házi gyógymód nem segít . Az egyik orvos felvett az osztályra? de a személyzet és többi orvos azon volt hogy minnél hamarabb kitegyenek .1 hétig kezeltek amint tünetmentes lettem kitettek persze másnak ujra jelentkezet a probléma és most nem vesznek vissza .Nagyon csúnyán átverve megalázva érzem magam es megalázva ja es elkeseredve.
2020. jún. 19. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Két út van, vagy vissza a kályhához, és háziorvos, vagy magán intézmény. Így, hogy nem mondod meg mi bajod van nehéz érdemben segíteni.
2020. jún. 19. 17:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Mint irtam makacs fertőző

a magán klinikák mesziről kerülnek meg minden intézmény .Nagyon nehezen kerültem be kórházba 1 eve szenvedek azt hittem most kikezelnek és normális életet élhetek .

2020. jún. 19. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
"Mint írtam makacs fertőző" Ez nem jelent semmit, akár lábgomba is lehet.
2020. jún. 19. 18:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen a lábgombát korházba kezelik.
2020. jún. 19. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
"Makacs fertőző betegség." Azt általában gyógyszerekkel kezelik. El nem tudom képzelni miért szorulnál kórházi ápolásra. Nem marad meg semmi benned és infúzióra szorulsz nehogy kiszáradj? Ambulánsan is lehet kezelést kapni. Miért kéne 0-24ben felügyelet ha tudsz jönni menni is? De ha annyira rossz a haziorvos vagy szakorvos újra be tud utalni a kórhazba vagy ha nem voltál megelégedve akkor másik kórhazba. Ha Budapesti vagy kérd a Szent László infektológiai osztályát ott nagyon alaposak. Ambuláns kezelés is van. Azért merem ajanlani mert én is jártam ott és csak pozitív tapasztalataim voltak.
2020. jún. 19. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen csak nem fertőző betegség volt. Mikor visszamentem leráztak életveszélyes állapotban elküldtek mert az orvosnak nem volt kedve foglalkozni velem. Közölte, hogy "neki erre nincs ideje" így mehettem vissza a szakorvoshoz, hogy segítsen, meg.is halhattam volna útközben. Ott írtak másik kórházba beutalót ahol azonnal fogadtak és másnap meg is műtöttek.
2020. jún. 19. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!