Kórházából haza küldtek amint 1 napig tünetmentes lettem pedig hosszú kezelési folyamatra lett volna szükségem.Ilyenkor mit tehetek?
Figyelt kérdés
Nagyon macerás és fertőző betegség ,de olyan csúnyán elhanyagoltak ,hogy korházi kezelésre szorulok mert házi orvosi ,házi gyógymód nem segít . Az egyik orvos felvett az osztályra? de a személyzet és többi orvos azon volt hogy minnél hamarabb kitegyenek .1 hétig kezeltek amint tünetmentes lettem kitettek persze másnak ujra jelentkezet a probléma és most nem vesznek vissza .Nagyon csúnyán átverve megalázva érzem magam es megalázva ja es elkeseredve.2020. jún. 19. 16:41
4/16 anonim válasza:
Engem is kíváncsivá tettél. Mi a betegség?
5/16 anonim válasza:
Betegjogi képviselőt felkeresheted. Jobbulást!
6/16 anonim válasza:
Nem dobtak ki. Elláttak, tünetmentes voltál, így egyértelmű, hogy megkapod a zárójelentést, és hazamehetsz. 1 hétig voltál bent. Nem tarthatják a betegeket több hétig bent (hacsak nem indokolt a benttartása) mert rajtad kívül sok beteg vár a betegágyra.
Én nem látom, hogy cserben hagytak volna.
7/16 A kérdező kommentje:
De mert tudták nagyon jol hogy elhúzódó makacs betegség direkt nem írom le ,ne legyen mindenki orvos ,nem is lényeg ,csak hogy úgy érzem megszakították a kezelést és most ugyan abban az állapotban vagyok mint előte .A kezelések alatt is folyton jelentkezet a tünetek .Előre meg volt irva a záróm hogy amint tünetmentes leszek azonnal kitesznek .
2020. jún. 19. 17:09
8/16 anonim válasza:
Akkor újból a házi orvosnál kell kezdeni.
9/16 anonim válasza:
Így van. Illene tudni, ha nem múlnak a panaszok, jelentkezni kell ismét a háziorvosnál. Ha ő úgy látja, majd beutal ismét. S rád is igaz, ne legyen mindenki már orvos!
10/16 anonim válasza:
Mivel nem írtad meg mi a betegseg nehezebb véleményt mondani de gondolom otthon is kezelhető a dolog gyógyszerekkel. A kórház nem egy bentlakásos intézmény mindenkit csak addig tartanak bent amíg muszáj. Már csak azért is mert könnyű fertőzéseket összeszedni és otthon jobban gyógyul az ember. Engem is utaltak be kórhazba mert már alig álltam a lábamon de megvizsgáltak bent és hazaküldtek mert nem ítelték olyannak az allapotomat. En elfogadtam és megnyugodtam hogy megvizsgáltak alaposan és hazamehettem. De mikor nyilt mellkas műtetem volt is 5 nap múlva hazaküldtek pedig a wcre is nehéz volt kimennem. De jobb volt otthon a tiszta ágyban nem bántam. Te ennyire szeretsz kórhazban lenni? Én örültem mikkor kimehettem és volt saját wc meg fürdőszoba és ehető étel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!