Fogamzásgátló mellett miért vagyok pattanásos?
Szoval par eve mar szedem a fogamzasgatlo tablettat.Elso egy evben nagyon szepen letisztult a borom aztan valtanom kellett egy masik tabira mert volt pr zavaro mellekhatas.Megkaptam az ujat tokeletesen mukodott,azota sincs szerencsere semmilyen feltuno mellekhatas ami zavaro lehetne.De egy masfel eve kb ujra elojottek a pattanasaim.Nem olyan durvan mint a tabi elott de vannak es honaprol honapra mintha rosszabbak lennenek.Es most mar nem csak megvonasos verzes alatt hanem amugy is.A nyakamon es allamon leginkabb. Mi miatt lehet ez? Feltetelezem hogy ez nem hormonalis hiszen szedem a tabit, gyanakodni kezdtem hogy a belflorammal lehet valami elkezdtem szedni probiotikumot,tobb fele vitamint rendszeresen gondoltam lehet hianyom van es azert vannak pattanasok.De egy honap alatt nem hogy javult volt de rosszabb lett.
Nem szeretnek borgyogyaszhoz menni mert nekem eleg volt a rossz tapasztalatokbol.Nem szeretnek kiokitast hallgatni voltam mar sokszor dokinal sose segitettek csak rosszabb lett a helyzet mindig.
Szoval csak azt szeretnem kerdeznj hogy szerintetek ez miert van , volt e mar valakinek ilyen tapasztalata?
Szerintetek valtsak gyogyszert mert lehet hogy mar nem jo ez az osszetetel nekem? Vagy mivel probalkozzak? Mert teljesen el vagyon keseredve,antibiotikumot nem szeretnek szedni.Kulso dolgok egyatalan nem segitenek es nem tudom mihez kezdjek.
Ezt most nem ertem.
Hogy erted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!