Van itt olyan, akinek bélbetegsége van?
2 hónapja kezdődtek az alhasi fájdalmaim, nem meghatározott helyen. Volt hasi uh, kismedence uh, székletvér teszt (pozitív) volt kolonoszkópia, mely során vastagbél gyulladás és polip lett feltárva.
A tüneteim semmit sem enyhültek, a fájdalmam nem szünteti meg a fájdalomcsillapító/görcsoldó sem!
Akinek bélbetegsége van azoktól kérdezném, mennyire "normális" ez? Mármint, hogy amikor aktív a gyulladás, meddig tartanak a fájdalmak, a tünetek?
Normális-e, hogy a fájdalomcsillapítóval sem múlik?
Hová fordulhatnék, milyen kivizsgálásra lehet még szükség? Ha esetleg nem csak a bélről van a fájdalmam.
Kérdés az, hogy mi okozza a gyulladást.
Egy bacitenyésztést még érdemes lenne csinálni a székletből. Azt a háziorvoson keresztül is meg tudod csináltatni.
Szia!
Ne add fel!
Minnél hamarabb keress egy másik orvost,vagy mondd meg ennek,akihez most jársz,hogy:”Kedves doktorúr/doktornő fájdalmaim vannak és ezzel nem fogok együttélni,úgyhogy légyszives vizsgáljon át még alaposabban,vagy nemtudom,de azt szeretném,hogy minél hamarabb elmúljon.
Köszönöm szépen!”
Legyél harározott,de ne erőszakos!
Egyébként gyulladásra antibiotikumot kéne,hogy kapj.
De ezt sem értem...
Azt derítették ki,hogy vastagbél gyulladásod és polipod van,de nem kezelik?!
Illetve azt is mondd el,hogy ez a gyógyszer/gyógyszerek,amit most szedsz,nem csinál semmit.
Kaptam meg Normix nevű antibiotikumot, de semmit nem használt.
A tükrözés után a vastagbél gyulladásra pedig Salazopyrint. De nem javul...
Üdv! 23 éves làny vagyok, 1 éve kezdödött nekem a hasfàjàsom/rosszullétek, akkor elmentem a dokihoz kaptam erös antibiotikumot elmult, 1honap szenvedes utan.
Most 2020 marciusaban ujra elkezdodott a hasfajasom ami sokkal rosszabb lett veres szekletezessel, Nemetorszagban elek kivizsgaltak rendesen. Azt mondta az orvos, hogy ez egy velem született rendelleneség ami most alakult ki, ha nem szedem a gyogyszert betegsegge fog vallni. Kronikus sajnos de nekem se mondtak meg az okat.... nehez honapokon vagyok tul, tobb gyogyszeres kuran, jelenleg reggel2 este 2 gyogyszert szedek es remelem nem kell egesz eletemben....
kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!