Kezdõdõ pajzsmirigy túltengés? Colitis (crohn ) beteg vagyok. Medrol utàn maradtak rajtam kilòk.
Egyéb bõrproblémàk,kòros hajhullàs,hangulatingadozàsok,alvászavar,fàradékonysàg,gyengeség,meleget nehezen tûröm,csokizabàlàs...
Pszichésen eléggé megviselt mindez!
Eddig mindig azt hallgattam, idõvel minden elmúlik nyugodjak meg.
Mígnem az új orvosom a panaszaim hallatàn csinàlyatott hormonvizsgàlatot is a levett vérbõl.
Legközelebb 3-4 hònapon belül kell megismételni a vérvételt,ha a pajzsmirigy vàltozatlan esetleg rosszabbodik, megkezdik a kezelést.
Hosszú lesz kivàrnom :)
Valaki,aki hasonlò gonddal küszködik?
1#1
Sajnos nincsen bõvebb informàciòm, ezeket az értékeket az orvos telefonon keresztül nem részletezte.
Mert én alulműködő vagyok és inkább alulműködéses tüneteid vannak ezért kérdezem.
Persze ettől függetlenül lehetsz túlműködő is, mert a pajzsmirigy hormonok nagyon alattomosak, hazavágják az egész endokrin rendszert és ellentmondásos tüneteket produkálnak.
Neked miòta van ez a betegség jelen az életedben? Milyen gyògyszert szedsz rà..
Jobbulàst kívànok mindenképp!
Reménykedem nem lesz tartòs nàlam, és vissza àll a normàlis értékre.
Köszönöm a hozzászólást! Ugyan úgy gondolom én is... Soha többet szteroid!
Soha többet betegség! :) Sajnos nem kívánság műsor :)
Májusra nem kaptam időpontot.
Talán júniusra sikerül. Kb júliusra tudom majd meg az eredményeket. Meg fogom írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!