Szúró mellkasi fájdalom és nehézlégzés?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Nem rég jelentkeztek ezek a tünetek, néha csak egy egy percre de mostanában már majdnem minden nap. Eleinte stresszre gondoltam, de nem hiszem hogy az tud ilyen szintű tüneteket okozni. Gombóc érzés is van a torkomban, és mintha nem tudnék olyan mely levegőt venni mint amit akarok.
A szívem oldalán szúrkál, feszít/szorít néha.
Milyen vizsgálatok kellenek ahhoz hogy ennek a végére járjak? Vagy háziorvoshoz kellene először elmenni?
Szív eredetű lehet ez?
Annyi még, hogy a karantén óta abbahagytam az edzést és sajnos elég mozgásszegény életmódot folytattam, most kezdeném újra. Talán ez is közrejátszhat?
Természetesen orvost is felkeresek.
22L
2020. jún. 5. 13:02
1/6 anonim válasza:
Háziorvosnál kell kezdeni, ő majd tovább küld.
2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül a szíveddel van baj. Amiket érzel, azok megegyeznek pl egy gyenge pánikroham tüneteivel is.
3/6 anonim válasza:
Oh, dehogynem tudja ezt a stressz. Olyan testi tuneteket kepes produkalni, hogy elkepeszto.
4/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg sokat aggodok a nagyszuleimert illetve a kapcsolatomban is problémák voltak. És lehet már bebeszelem magamnak de eszrevettem hogy ha ezekre a dolgokra gondolok vagy ezeken agyalok akkor veszem észre hogy elkezd fajni itt-ott a mellkasom pl. A nehézlégzés meg főleg éjjel van, azt mondjuk nem tudom tényleg mihez kötni.
2020. jún. 8. 17:58
5/6 anonim válasza:
Akkor a stresszre reagalsz erzekenyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!