Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetek ilyen fiatalon inkonti...

Lehetek ilyen fiatalon inkontinens? SOS!

Figyelt kérdés

Szóval 17 vagyok és már nem egyszer ébredtem úgy h. valami meleg van a fenekem alatt és egyre többször megesik ez napközben. Észre sem veszem, csak azt h. már teljesen bekakiltam.

Figyelek rá mindig h. mit eszek de azzal nincs összefüggésben.

Most is napok óta nem votlam de egyszerűen nem tudok és holnap mennem kell városba és nagyon félek h. megint rosszkor jön...

Milyen orvoshoz forduljak ezzel? Vagy mit lehet kezdeni?? NEM AKAR9K PELENKÁS LENNI 😭😭

SEGÍTSETEK LÉGYSZI

Trollokra borzasztóan nem vagyok kíváncsi, nem gondolom ezt nagy poénnak csak nagyon félek.

Köszi

2020. máj. 27. 00:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást kívánok neked. Nézesd meg az orvossal ha most sem javult volna az állapotod. Sok inkontinens beteg ember van rajtad kívül, közülök vannak akik pelenkát viselnek emiatt de nem szégyen az ilyen viselet. Mert nem életkor kérdése a pelenka viselete, és attól még nem számítanak más emberektől kevesebbnek.
2021. ápr. 9. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban :/
2021. ápr. 9. 19:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem olyan ismerőst aki pedagogusként dolgozót Osztályfönöként a Felső tagozatos Általános iskolában, és éjszakára textil pelenkát és gumibugyit használt olykor a házastársa segítette rá adni mivel Inkontinens volt.
2021. ápr. 10. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kitartást és ne szégyeld magadat ha esetleg pelenkára szorulnál vagy azt vagy kénytelen viselni. Nem tehetsz erről.
2021. ápr. 11. 15:48
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem javul intim tornával sem az állapotod. Akkor az egyik legjobb pelenka a Northshore Megamax Briefs Up to 12 Hour capaty. Abból érdemes 1 számmal nagyobbat felvenni főleg éjszakai alvásra. Érdemes a pelenka belsejébe közepre bele ragasztani a Northshore Super Absorbent Booster pads betétet is.

Ha meg van a pelenkázás akkor érdemes felhúzni GaryWear Active Briefs Waterproof Covers vízálló külső alsómeműt is Northshore termékből.

2021. ápr. 13. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakát pedig biztonságban tudod végig aludni éjszakai pelenka csere nélkül is. Ezért jó a Northshore Megamax pelenka.
2021. ápr. 13. 19:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az inkontinencia lehet fiatal korba hogy előjön.
2021. ápr. 14. 09:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakára ne is foglalkoz avval ha látszana a pizsamád alatt a pelenkád.
2021. ápr. 14. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia, van valami fejlemény, orvos mondott valamit? Vagy elmúlt azóta?
2022. jan. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!