Ma este bekakiltam. Szerintetek aggódjak? Estére pelenkát hordok, de nem emiatt, hanem nem ébredek fel arra ha pisilni kell. Viszont nagyon fájt a hasam lefekvés előtt, sok mindenre alergiás vagyok, és viszkettem is. 21f
“Azért vagyok troll, mert a múltkori kérdésedet is láttam? Szerintem inkább te kezeltesd magad.“
És ha láttál kérdés tőlem az mit jelent? Szerintem nem csak egy kérdés lehet ide írni. Mellesleg azért vagy elmebeteg mert olyan dolgokat konfabulálsz, Amik valótlanok soha nem történtek meg és én soha nem mondtam. Az elmebeteg perverz fantáziádat vetíted rám ki. Még egyszer megkérlek, hagyjál békén és száj le rólam.
“te pedig azt írtad, hogy autista vagy”
És ha az vagyok mi ebben az ellentmondás ? Aspergeres vagyok egészen pontosan tavaly diagnosztizáltak. De nem tudom ebből hogy következnek a rám projektált beteges fantazmagoriaid?
Kérdező, azért van pelenka fétised, mert kiskorodban valami gyerekkori trauma érhetett.
Ha tetszik viseld, használd, viszont nem kell mindenhová kiírni, mert mindig lesznek olyanok akik ezt undorítónak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!