Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma este bekakiltam. Szerintete...

Ma este bekakiltam. Szerintetek aggódjak? Estére pelenkát hordok, de nem emiatt, hanem nem ébredek fel arra ha pisilni kell. Viszont nagyon fájt a hasam lefekvés előtt, sok mindenre alergiás vagyok, és viszkettem is. 21f

Figyelt kérdés
Rengeteg étel alergiám van. És valamivel majd meg rontottam a táplálkozásomat. Viszont egyáltalán nem volt hasmenés, de arra emlékszem hogy forgolódtam az ágyban este félálomban és nagyon fájt a hasam. Aztán egyszercsak elaludtam és arra ébredtem föl, hogy érzem hogy valami nem stimmel. Szerintetek ezzel forduljak orvoshoz? Vagy egyszeri esetnek még elmegy?
2020. máj. 24. 10:44
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

“Azért vagyok troll, mert a múltkori kérdésedet is láttam? Szerintem inkább te kezeltesd magad.“

És ha láttál kérdés tőlem az mit jelent? Szerintem nem csak egy kérdés lehet ide írni. Mellesleg azért vagy elmebeteg mert olyan dolgokat konfabulálsz, Amik valótlanok soha nem történtek meg és én soha nem mondtam. Az elmebeteg perverz fantáziádat vetíted rám ki. Még egyszer megkérlek, hagyjál békén és száj le rólam.

2020. máj. 24. 13:02
 22/28 anonim ***** válasza:
Most szerencséd, hogy nem találom a kérdést, mert valaki megkérdezte tőled, hogy 21 éves férfi létedre miért kell pelenka, te pedig azt írtad, hogy autista vagy. Szerintem nem én vagyok az, akinek elmebeteg, perverz fantáziái vannak. Egyik szavad üti a másikat.
2020. máj. 24. 13:15
 23/28 A kérdező kommentje:

“te pedig azt írtad, hogy autista vagy”

És ha az vagyok mi ebben az ellentmondás ? Aspergeres vagyok egészen pontosan tavaly diagnosztizáltak. De nem tudom ebből hogy következnek a rám projektált beteges fantazmagoriaid?

2020. máj. 24. 13:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Végem :DDDD Áruld már el, mit projektáltam rád? Kérlek idézd is, hogy a válaszaim melyik része volt a "beteges fantazmagoria", mert kíváncsivá tettél. :D
2020. máj. 24. 13:33
 25/28 A kérdező kommentje:
Azt, hogy én valami perverz szexuális vágyaimat itt élem ki....
2020. máj. 24. 13:39
 26/28 anonim ***** válasza:
Egészségedre xD
2020. máj. 24. 13:44
 27/28 anonim ***** válasza:
88%
Undorító!
2020. máj. 24. 13:49
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért van pelenka fétised, mert kiskorodban valami gyerekkori trauma érhetett.

Ha tetszik viseld, használd, viszont nem kell mindenhová kiírni, mert mindig lesznek olyanok akik ezt undorítónak tartják.

2020. máj. 26. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!