Ma este bekakiltam. Szerintetek aggódjak? Estére pelenkát hordok, de nem emiatt, hanem nem ébredek fel arra ha pisilni kell. Viszont nagyon fájt a hasam lefekvés előtt, sok mindenre alergiás vagyok, és viszkettem is. 21f
Figyelt kérdés
Rengeteg étel alergiám van. És valamivel majd meg rontottam a táplálkozásomat. Viszont egyáltalán nem volt hasmenés, de arra emlékszem hogy forgolódtam az ágyban este félálomban és nagyon fájt a hasam. Aztán egyszercsak elaludtam és arra ébredtem föl, hogy érzem hogy valami nem stimmel. Szerintetek ezzel forduljak orvoshoz? Vagy egyszeri esetnek még elmegy?2020. máj. 24. 10:44
1/28 anonim válasza:
Nem, nagyon nem normális.. az sem hogy 21 évesen pelenkaban alszol.
Szerintem vizsgaltasd ki magad..
2/28 anonim válasza:
Hát, hacsak nem vagy 2 éves, vagy 80 feletti, akkor igen, ez eléggé aggodalomra ad okot, nem gondolod!?
3/28 A kérdező kommentje:
Jó de csak egyszer fordult elő. Nincs szervi bajom elvileg ami a bepisilést illeti
2020. máj. 24. 11:04
4/28 anonim válasza:
Semmi baj nincs a pelenkafétiseddel, csak rohadtul nem vagyunk rá kiváncsiak itt. Keress egy megfelelő BDSM fórumot végre
6/28 anonim válasza:
Akkor meg hagyd el a pelenkát.
Menj el pszichológushoz ha az kell, de ennyi idősen pelenkában aludni minden csak nem normális.
7/28 anonim válasza:
Szerintem te egy beteg troll vagy.
8/28 A kérdező kommentje:
“pelenkafétiseddel”
False
Nincs ilyen fetisem
2020. máj. 24. 11:13
9/28 anonim válasza:
Senki ne vegye komolyan.
Ez egy beteg pelenka fétises kancsó aki erre a témára izgul.
10/28 A kérdező kommentje:
“Menj el pszichológushoz ha az kell, de ennyi idősen pelenkában aludni minden csak nem normális.”
Voltam, elküldtek az urológiára az urológián pedig vissza küldtek hozzajuk és kb. így ment évekig míg meguntam.
2020. máj. 24. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!