Ma este bekakiltam. Szerintetek aggódjak? Estére pelenkát hordok, de nem emiatt, hanem nem ébredek fel arra ha pisilni kell. Viszont nagyon fájt a hasam lefekvés előtt, sok mindenre alergiás vagyok, és viszkettem is. 21f
Barátnőmnek voltak régen hasonló problémái, és neki emésztési bajok okozták ezt. Neki is van sok élet allergiája amiről kiderült hogy fele annyira sem allergiás mint amiről neki anno papírt adtak. Egyedül a laktózérzékenység áll fent nála, de ha odafigyel a mennyiségre akkor semmi baja nem lesz. Ő rengeteg tejes dolgot fogyasztott túrótól kezdve joghurtokon át mindent mert más egyebet jóformán nem ehetett. Ugye ez később derült ki nála amikor kiderült hogy jóformán semmi allergiája nincs csak régen még gyerekkorába jól félrediagnosztizálták és akkor egy olyan étrendbe vágott bele ami pont hogy ártott neki de csak évek után köszönt elő ez a dolog.
Erre szakosodott emberekkel egy nagyon jó étrendet írtak össze neki egy hónapra hogy miből mennyit egyen és kb mikor meg milyen rendszeresen. Szinte napra pontosan kiszámolták hogy ha egy adott dolgot megeszik egy nap akkor pár napig ne egyen ameddig a szervezete nem dolgozza fel normálisan.
Aztán a bélproblémái is javultak neki azzal is sok problémái voltak, túlzottan sokat szelelt amit vissza kellett tartania mert egy zsúfolt irodában vagy recepción ahol ügyfelekkel egy légtérben volt nem lett volna okosötlet elengednie magát
“Azt írtad csak egyszeri eset volt... most már èvek óta“
Te rendkívül buta lehetsz és képtelen vagy értelmezni a szöveget. Ezen felül szerintem még paranoid is vagy. A bepisilés ami miatt hordom, az megy mióta élek. Több energiámat nem fogom rád pazarolni viszlát.
“Igen, ezzel fordulj orvoshoz! Inkább ő mondja azt, hogy nem kell aggódnod egy egyszeri eset miatt, menjél nyugodtan haza, minthogy itt a gyakorin laikusok találgassanak. Amiről írsz, az egy nagyon ritka jelenség, és elképesztő kicsi rá az esély, hogy legyen itt valaki, aki ennyiből meg tudná mondani, miért történt ami történt.”
Igen, lehet ez lesz a legjobb. Félek, hogy máskor is elő fog fordulni, nagyon nem akarom ezt is, elég nekem a másik dolog, nem akarok teljesen inkontinense válni .
16! Te egy igazi troll vagy! Takarodj a rakos ****ba, vagy kezeltessek magad ! Nem ismerlek és nem is akarlak !
“A Kérdező egy troll, nehogy komolyan vegyétek már. Ráadásul erre izgul, hogy ilyen undorító dolgokat ír, és várja mások történeteit. Szánalmas“
Senkinek nem várom a nyomorult történetét, te debil. Pusztán tanácsot vagy ötletet mit lehet tenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!