Mi lehet ez? Éhségre jelentkező rosszullét. Zavart tudat, remegés, szapora pulzus, rossz közérzet, szédelgés. A vércukrom teljesen normális mindeközben. Evés után nem sokkal elmúlik.
"Próbáltam, hogy nem eszem és mi lesz. " Ezt irtad pontosan.
Ha evés után elmúlik akkor éhes voltál, nem értem mit bonyolítod túl.
Ha minden vizsgálatot végigjártál ami negatív lett, akkor egyetértek néhány előttem szólóval, ez pszichés eredetű lesz.
Amint láttam te ezt teljesen kizártnak tartod, de hidd el, nagyon is lehetséges, hogy egy kisebb pszichés zavar áll emögött.
Azt meg tudod határozni, hogy nagyjából mikor jelentkezett ez először? Tudod esetleg valamilyen rossz élményhez kötni? Nem feltétlen ami veled történt, hanem akár valakivel aki számodra fontos.
Ha minden orvosnál jártál már, én ajánlanám a pszichológust, ártani nem árt, és lehet megoldódik az évek óta tartó problémád.
Egy rossz kapcsolat alatt kezdődött. De most épp elmúlt a jelenség. Érdekes.
Nem megyek pszichomókushoz ha lesz felesleges pénzem inkább a rászorulókat támogatnám.
Akkor megválaszoltad te magad is, hogy ez a probléma pszichés eredetű - hiába nem hiszel benne.
Természetesen mindenkinek szíve joga azt gondolni a pszichológusokról amit akar.
De ha megengedsz egy megjegyzést..
Azt mondod, hogy egy orvosnak (pszichológus) - aki ezt tanulta évekig - felesleges lenne pénzt adni, hogy esetleg ő segítsen megtalálni a rosszulléteid okát. De itt GYAKORI KÉRDÉSEKEN kérdezgeted az emberek véleményét a tüneteidről. Nyilván itt a hozzászólok, biztos többet tudnak tenni érted. :)
Utolsó! A pszichológia BÖLCSÉSZkar, nem orvosi!
Kevered a pszichiáterrel.
Nem keverem, inkább félreérthetően fogalmaztam, de köszönöm a helyreigazítást.
Egyébként pl egy klinikai szakpszichológus már a szó konkrét értelmében orvos, de mégsem pszichiáter.
Szerintem felesleges elemezgetni, számomra a pszichológus egyfajta orvos, és ezzel nem arra utaltam, hogy orvosi egyetemet végzett.
Bár nem gondolom, hogy ez a kérdezőnek segítséget jelentett volna, hogy kijavítottál. :)
Kérlek, én ezt már elengedtem. :)
De te csak add ki a felgyülemlett frusztrációdat a kommentjeimre válaszolva, hát ha jobban fogod magad érezni tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!