Szerintetek sok érettségiző fogja elkapni a járványt jövő héten?
"Utolsó, nem fog berobbanni akkor se! Szerinted Viktorunk képes volna beismerni később, hogy azért berobbant mert túl korán engedték meg az embereknek a strandolást meg a hobbivásárlást? Ugyan már...
Nyilán lesz minimális emelkedés - de az bele van kalkulálva. No para."
Én nem parázom. Másik kérdésnél is leírtam, hogy két ismerősöm halt bele, mindketten fiatalok és nem volt más bajuk. Nincsenek az elhunytaknál felsorolva. A családjukat nem tesztelték.
További jó birkázást, ócsárlást, hiszen ti mindent jobban tudtok a szakértőknél, mindegybenblogról jól tájékozódtok már.
14-es, akkor mindenféle bántás és kötekedés nélkül kérdezném:
- Az a két meghalt ismerősöd Magyarországon halt meg?
- Ha igen, van hivatalos papír róla, hogy koronavírus vitte el, vagy "csak valószínű?"
- Ha igen, miért nincsenek benne az abban elhunytak között?
- Mik a vírus hosszútávú hatásai, te tudod?
Köszönjük.
Addig amíg nem kerül az ember közvetlen kapcsolatba ezzel a vírussal, addig el sem hiszi, hogy mennyire veszélyes. Vagy bármi más influenza, vagy más típusú betegséggel.
Ha úgy működnének a dolgok, hogy amit nem látsz, nem érintesz meg, vagy nem tapasztalsz meg az nem is létezik, akkor itt az oldalon egyik válaszoló sem élő személy, csak egy robot. De én valós vagyok, hisz érzem, látom, fizikailag tapasztalatom, hogy ezen a földön vagyok.
Szerintem semmiképp sem szabad fél vállról venni, kellő mértékben, a tőlünk telhetőt megtenni.
Illetve ahogy az itt válaszoló (kategorikusan kijelentő “csak ezeket meg azokat támadja meg a vírus”) emberek viselkedését/gondolkodását sem lehet befolyásolni, ugyanúgy egy természeti jelenségét sem. Ha lehetne, akkor lenne globális felmelegedés? Akkor lenne bármiféle megbetegedés? :D Kockázati tényezők vannak, de az nem azt jelenti, hogy kizárólag azokat támadja meg a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!