Kankó, gonorrhoea semmilyen más módon nem lehet elkapni?
Figyelt kérdés
Nem tud esetleg kialakulni a szervezetben más betegségek által vagy bármi mód Nincs rá?
8 éve egy partnerem van.Az ő tesztje negatív, én nem voltam mással.
Urológiai vizsgálat során derült ki
2019. aug. 30. 16:54
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és tünetem sincs.. viszont a teszt eredmény után egyből kaptam gyógyszert rá és a -féleségem is, bár ő negatív és mindig csak óvszer gumival vagyunk együtt
2019. aug. 30. 16:55
2/7 Sunshinedoll válasza:
Csak szexuális úton terjed.
Elképzelhető, hogy régóta fertőzött vagy, csak nem vetted észre, vagy ha volt ilyen problémád korábban, akkor nem hatott a kezelés, vagy pedig a párod megcsalt.
3/7 A kérdező kommentje:
Januárban volt egy urológiai vizsgáltunk akkor még nem voltam gonorrhoeás, a -féleségem folyamatosan vizsgálták, mert vesebeteg szóval állandóan volt neki tenyésztés,leoltás.sose volt neki bent ilyen.sőt ő most negatív
2019. aug. 30. 17:19
4/7 anonim válasza:
Csak nemi úton terjed, de a torok nyálkahártyájában is meg tud élni. Tehát orális szex során is el lehet kapni.
Tehát két lehetőség van, vagy 8 éve fertőzött vagy (van ilyen, hiszen elég tünetszegény betegség), vagy anyuci szájában nem csak a te farkad járt mostanában.
5/7 A kérdező kommentje:
Januárban volt egy urológiai vizsgáltunk akkor még nem voltam gonorrhoeás, a -féleségem folyamatosan vizsgálták, mert vesebeteg szóval állandóan volt neki tenyésztés,leoltás.sose volt neki bent ilyen.sőt ő most negatív
2019. aug. 30. 17:25
6/7 A kérdező kommentje:
Anyuci folyamatosan vizsgálva van..8 éve nem.lehetek fertőzött mert januárban negatív voltam
2019. aug. 30. 17:27
7/7 anonim válasza:
Pedig csak szexuális úton terjed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!