Porckorongsérv 4 hónapja műtőttek 21 éves vagyok l 4 es az 5 csigolyánál meg az ülőidegem le volt tapadva . ?
Az első hülyeségeket beszél.
Lehet normális, minden gerincsérv más és más. Ha budapesti vagy, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó gyogytornaszt. Egyébként ilyen fiatalon muszáj gyogytornaszhoz jarnod.
Van, akinél 1 év, mire gyógytornaval teljes fajdalommentesseg érhető el. Nehéz út, de a gyógytorna biztos megoldás hozzáértők keze között.
Ha kell információ, akkor írjál nyugodtan. Sajnos hozzátartozói oldalon és szakdolgozói oldalon is vegigkisertem esetek gyógyulását.
Köszönöm a választ! Sajnos nem budapesti:(,
A sétát erőltessem akkor is ha fáj? Hátha enyhűl a merevség a lábamba elven.? !
Szerintem meg második beszél hülyeséget.
Valóban mindenkinél más és más, de ilyen fiatalon a 4 hónap nagyon sok.
Engem 43 évesen műtöttek ugyanezzel, ébredés után már nem fájt a lábam, 3 hónap múlva már dolgoztam (közepes fizikai munka).
Nálad inkább műtéti hegesedésre gondolnék, de a neurológust mindenképp hívd fel.
Nem beszélek hulyesegeket (kettes válaszoló vagyok), fájhat attól.fuggetlenul, hogy megműtötték... Nem fogok belemenni, mert "galambbal nem fogok sakkozni".
Kedves kérdező, keress rá a google-ban az "evminov"-ra. A lakohelyedhez közel lehet vele találni gyogytornaszt, aki ennek a szakértője lehet. Evminov módszerrel kiegészítve a gerinctorna csodákra képes.
Sőt, inkább linkelem is: [link]
Egyenként sétálni setalj nyugodtan a mozgás jó, úszni is járj el, de nem mindegyik, hogy mit uszol, pl tilos az a mellúszás, amikor a fejed folyton kint van a vízből.
Kifejezetten jó a túra ilyen esetekben, nyilván fokozatosan.
Én sem megyek bele, de ne diagnoszizálj vizsgálat nélkül!
Főleg ne ilyen határozottan, hogy a másik hülyeséget beszél!
Én csak egy lehetőséget írtam le, és kértem a kérdezőt hogy beszéljen a neurológussal, mert egyáltalán nem biztos, hogy természetes.
#4 voltam.
Nekem is volt hasonló problémám és végül tényleg gyogytornasszal tudtunk elérni jelentős javulást, úgyhogy en is azt javaslom h menj egy jo szakemberhez :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!