Akik féltek a koronavírustól, miért féltek?
Hiszen az eu honlapján található statisztika alapján 4 éve idén először a legalacsonyabb a halálozás ebben az időszakban.
Családon belüli erőszakban idén már majdnem kétszer annyian meghaltak mint koronavírusban. Sőt, sima influenzában is.
Semmi nem indokolja a kijárási korlátozást.
Akik mégis félnek, ők pontosan mitől félnek? Miért látok embereket az állukon, vagy a homlokukon hordani védőmaszkot? A gumikesztyűn meg nem tapad meg, vagy mi, hogy mindent azzal kell megfogni? Arról lepereg? Minek kell a délutáni 25 fokban 2 kabátot felvenni, nehogy "fertőzött levegőhöz érjen a bőröd"?
Ezeket nem találjátok túlzásnak? Ki az aki elgondolkozott már azon, hogy miért fél ettől, vagy mitől fél?
Összesen megfertőződött ezidáig 2.2 millió ember. 7.7 milliárdan élünk a bolygón.
Az kemény 0.03%... "világjárvány"
Íme az elő példa ah agymosott rettegő birka
#18!!!
Igen, válaszolok a #12-es válaszára.
Utána olvastam annak az anyagnak is amivel kezelni tudták a betegeket. Az egy ígéretes gyógyszernek tűnik a tüdőgyulladással szemben. Én szeretném a legjobban, hogy minél előbb forgalomba kerülhessen. És nem járok ki én sem. Bár nem a vírustól félek, hanem a csekktől.
Én tudok áldozatot hozni ha kell, pl sok kommentelővel ellentétben én utána néztem mindennek, mielőtt a kérdésemet kiírtam. A haszontalan butaságokkal a "látszatintézkedésekkel" van bajom. Tehát a kijárási tilalomnak nincs értelme... Az ne menjen ki aki veszélyeztetett. Akkor felveszek a kedvükért maszkot is. De ki veszélyeztetett? Ezt érdekes módon senki se vizsgálja, pedig ugyan annyiba kerül mint a vírus kimutatni.
#24, Vagy 1000 tanulmány van már kik a veszélyeztetettek.
Ne feledjük el, hogy 60 felett szinte minden magyarnak van valami krónikus betegsége, akár diagnosztizálva, akár nem.
Szív-érrendszer, cukor, koleszterin stb... őszintén én nem ismerek szinte senkit, aki teljesen egészséges részletes szűrővizsgálatok mellett.
Az, hogy ki hal meg ezem belül: elsőre a leggyengébbek, aztán ahogy terjed a vírus úgy egyre többen olyanok is érintettek, akik szimplán csak beszopták a genetikájukkal.
Pl az 58 éves fizikus, tipikus eset. A szervezete túl erős immunreakciót adott, közelébe került a citokin viharnak, amikor a saját immunrendszered zabálja fel a tüdődet és elönti a folyadék azt. Bárki járhat így még ha statisztikailag kicsi is az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!