Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akik féltek a koronavírustól,...

Akik féltek a koronavírustól, miért féltek?

Figyelt kérdés

Hiszen az eu honlapján található statisztika alapján 4 éve idén először a legalacsonyabb a halálozás ebben az időszakban.

Családon belüli erőszakban idén már majdnem kétszer annyian meghaltak mint koronavírusban. Sőt, sima influenzában is.

Semmi nem indokolja a kijárási korlátozást.

Akik mégis félnek, ők pontosan mitől félnek? Miért látok embereket az állukon, vagy a homlokukon hordani védőmaszkot? A gumikesztyűn meg nem tapad meg, vagy mi, hogy mindent azzal kell megfogni? Arról lepereg? Minek kell a délutáni 25 fokban 2 kabátot felvenni, nehogy "fertőzött levegőhöz érjen a bőröd"?

Ezeket nem találjátok túlzásnak? Ki az aki elgondolkozott már azon, hogy miért fél ettől, vagy mitől fél?

2020. ápr. 17. 20:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
26%

Összesen megfertőződött ezidáig 2.2 millió ember. 7.7 milliárdan élünk a bolygón.

Az kemény 0.03%... "világjárvány"

2020. ápr. 17. 21:21
 22/68 anonim ***** válasza:
11%

Íme az elő példa ah agymosott rettegő birka

2020. ápr. 17. 21:22
 23/68 anonim ***** válasza:
0%
#20 inkább meséld el, te miért félsz az elképesztő pusztító világjárványtól?
2020. ápr. 17. 21:25
 24/68 A kérdező kommentje:

#18!!!

Igen, válaszolok a #12-es válaszára.

Utána olvastam annak az anyagnak is amivel kezelni tudták a betegeket. Az egy ígéretes gyógyszernek tűnik a tüdőgyulladással szemben. Én szeretném a legjobban, hogy minél előbb forgalomba kerülhessen. És nem járok ki én sem. Bár nem a vírustól félek, hanem a csekktől.

Én tudok áldozatot hozni ha kell, pl sok kommentelővel ellentétben én utána néztem mindennek, mielőtt a kérdésemet kiírtam. A haszontalan butaságokkal a "látszatintézkedésekkel" van bajom. Tehát a kijárási tilalomnak nincs értelme... Az ne menjen ki aki veszélyeztetett. Akkor felveszek a kedvükért maszkot is. De ki veszélyeztetett? Ezt érdekes módon senki se vizsgálja, pedig ugyan annyiba kerül mint a vírus kimutatni.

2020. ápr. 17. 21:26
 25/68 anonim ***** válasza:
100%

#24, Vagy 1000 tanulmány van már kik a veszélyeztetettek.

Ne feledjük el, hogy 60 felett szinte minden magyarnak van valami krónikus betegsége, akár diagnosztizálva, akár nem.

Szív-érrendszer, cukor, koleszterin stb... őszintén én nem ismerek szinte senkit, aki teljesen egészséges részletes szűrővizsgálatok mellett.

Az, hogy ki hal meg ezem belül: elsőre a leggyengébbek, aztán ahogy terjed a vírus úgy egyre többen olyanok is érintettek, akik szimplán csak beszopták a genetikájukkal.

Pl az 58 éves fizikus, tipikus eset. A szervezete túl erős immunreakciót adott, közelébe került a citokin viharnak, amikor a saját immunrendszered zabálja fel a tüdődet és elönti a folyadék azt. Bárki járhat így még ha statisztikailag kicsi is az esélye.

2020. ápr. 17. 21:56
 26/68 anonim ***** válasza:
65%
Na a maszk aztan sokat er, szamtalanszor lattam hogy a hulye kesztyuben fogja a mozgolepcso gumiszalagjat majd felerve azzala kezzel megigazitja a hulye fejen levo maszkot. Ennek aztan sok ertelme van.
2020. ápr. 17. 22:08
 27/68 anonim ***** válasza:
62%
Azt irtad vírusfaj ?!
2020. ápr. 17. 22:34
 28/68 anonim ***** válasza:
62%
A #9 es hozzászólásodból kiderul hogy cseppet se értesz a témához van benne vagy 5 ostobaság🤷‍♀️
2020. ápr. 17. 22:38
 29/68 anonim ***** válasza:
53%
28-s hat te tevedsz mert a 9 hozzaszolasban nincs ostobasag. Ha megvaltozik a hapten ami ellen fejlesztettek az oltast akkor az szart sem fog erni. Erre jo pelda a sima influenza, amikor elkezdik fejleszteni a kovetkezo evi uj oltast akkor a virus mutacioja miatt korantsem biztos hogy hatasos lesz mivel nem lehet tudni hogy mutalodik.
2020. ápr. 17. 22:55
 30/68 anonim ***** válasza:
De van tobb is :) de mindegy mindenki szakértő miota nem kell sörtcsapolni meg zarva suli
2020. ápr. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!