Ez lehet reflux?
Pár napja vettem észre, hogy szinte egész nap ég, fáj a gyomrom, étvágyam sincs, ha eszem, hamar tele leszek és újra indul a gyomorfájás...
Tudom, hogy karanten van, mi miatt kellene idegeskednem, valamiert allandoan stresszelek, foleg a jovo miatt, a virus hatasai mik lesznek, stb... Ettol alakulhatott ki? Plusz nemreg edzettem egy kicsit, es azota is mellkasi fajdalmam van, foleg a szegycsontom also harmadan.
21 eves vagyok, van esely ra, h sziv eredetu legyen? A bioritmusom is felfordult, ejszaka kukorekolok, es nappal aludnek, de akkor meg nem birok 5-6 oranal tobbet...
Nagyon megijesztett ez a mellkasi fajdalom. Mivel most nem lehet csak ugy orvoshoz maszkalni, azert irtam ide, hatha valaki esetleg tud tanacsot adni:)
21/N
Koszi mindenkinek:)
A citromot kiprobaltam, kicsit jobb lett es a gyogyszertarban vettem quamatelt is. Most varok h mi lesz, de továbbra se leanyalom a dolog...
Meg egyszer koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!