Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi lehet? Talán...

PetiBence kérdése:

Szerintetek mi lehet? Talán idegrendszeri probléma, vagy durvább dolog előjele?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok , pulzusom 128/87/90 volt amikor pár órája mértem. Már jópárszor tapasztaltam ugyanezt a problémát, véletlenszerű napokon a fejem jobb oldalán ugyanazon a pontokon (jobb fejoldal közepén) ilyen szúró lüktető érzést érzek. Mi lehet? Talán agyvérzés előjele vagy valami idegrendszeri probléma? Vagy talán túl sok gépezés ami megterhelte a szemem/fejem? Más éhez társuló dolog nincs.

Sok ember mondta hogy 16 évesen kb lehetetlen hogy agyvérzést kapják, csak még mindig nemtudom hogy mi lehet ez.

(Ui: Bocs hogy ilyen gyáva hipochonder dolgokkal idegesítelek titeket, csak szeretnék idézőjelesen "biztosra" menni)

2020. márc. 30. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Tippeljunk? Migren. Agyverzes az 100% nem.
2020. márc. 30. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez migrén, nekem is szokott lenni. Időjárási frontok, kevés ivás, kevés oxigén, és igen: túl sok gépezés is kihozza.
2020. márc. 31. 00:09
 3/3 anarchy666 ***** válasza:

Vagy csak fejfájós vagy?

De komolyan.... hónapok óta írogatod ki ezt a kérdést és már hányszor valaszoltam én is rá. Csak hypochonder vagy, ennyi.

2020. márc. 31. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!