Csak engem idegesítenek ezek az emberek?
"Mindenki a saját életéért felelős. Mit zavar téged, hogy valaki kimegy túrázni az erdőbe?"
Mert az ilyen életképtelen idióták fognak felháborodni a legjobban, amikor nem jut majd nekik lélegeztető gép.
#4, Csakhogy ezzel mást is veszélyeztetsz.
Az állampolgárság azt jelenti, hogy nem csak magadért, hanem másért is felelősséget vállalsz, nem mindig birkaként követve a kormányt.
Ha nem teszed, akkor társadalmilag leszerepeltél. Egy szar ember vagyn
6: Az én felfogásomban meg az szar ember, aki beledumál mások dolgába, magát okosabbnak képzelve mindenkinél, még a szakembereknél is.
Nem véletlenül engedélyezett az egyéni sportolás és kirándulás, ugyanis rohadtul minimális a kockázat, mivel nem érintkezel idegen emberekkel. Amúgy is az emberek töredéke él ezzel a lehetőséggel, mert a többség lusta dög, aki amúgy is otthon ülne, csak most ettől különbnek érzi magát, mint mások.
#7, Fogd már fel, hogy nem minimális kockázat!
A magyar egy rendkívül felelőtlen, ostoba és kiskapukereső balkáni nép mondjuk egy német vagy koreai állampolgárhoz képest.
Ide is bemásolom megyeszékhelyen hogyan értelmezik a kijárási korlátozást a húgyagyúak. Fórumon írták a lakók:
"Mivel a pánik megelőzése érdekében eddig azt mondták, hogy Szfvárott nincs megbetegedés, így pl. a Palotavárosi tavaknál jó ill. jobb időkben kész ,,majális" van hétvégén főleg!gyerekes családok, horgászok vígan trécselgetnek egymással és nem 1-1,5 méter távolságból! Szájmaszk nincs, g.kesztyű nincs rajtuk, sokan náthásak, tüsszögnek, köhögnek.....csoportos kutyasétáltatások vannak,...este a kamaszok, fiatalok összeverődnek, többen közülük tábortüzeznek...rendőrjárőr ( egy pár és annyi) pedig 1x. volt szerdán kora DU, azóta SEHOL egy sem!....a tó melletti kiserdőben hajléktalanok...róluk sem gondoskodik senki....egész nap turkálnak mások szemetébe, ami felesleg azt ott dobják el a tó mellett szemétként ....fertőtlenítőjük nincs, -meg egyéb sincs- köpködnek össze-.-vissza..."
Tehát valami elcseszett módon a kijárási korlátozás óta legitimizált lett a kinti szabadidős közösségi tevékenység a jóidőben.
Én is mennék hidd el, aktívan sportoltam, söröztem a cimbikkel mindig. Kb aludni járok haza a jóidőben tavasszal, mert mindig van program.
De most hajlandó voltam feláldozni ezt, meg a munkámat is kockáztatom az otthonról dolgozással, csak hogy megvédjem az embereket.
Erre ezek a f..szfejek meg kijárkálnak és ezerrel terjesztik a kórt.
Az a baj ez a nép csak a fegyvercsőből és az erőszakból ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!