Mikor lesz már végre kijarasi tilalom?
Gazdaságot illetően. Értem, hogy mindenki pénzből él, de inkább az egészség mint a pénz.
Ha pedig nagyon rosszra fordul valakinek a helyzete, éhen halni nem hagyják.
Akkor jelentősen különbözik az életünk. Nekem kettő krónikus betegségem van.
Értem a te álláspontodat is.
#12 akkor menj és nyalogasd a 20ezreseidet.
Bár nem hiszem hogy bármit is értenél a gazdasághoz. Tipikus kismagyar... összeguberált 1.5 millió forint megtakarítást 30 év alatt. most meg retteg hogy elveszik.
Arra nem gondol, hogy ha nincs karantén, akkor úgy beszopjuk, hogy maga a pénz fogalma szűnik meg. Nyakláncból levágott arannyal tudsz kenyeret venni. Nem ám bankkártya.
Szerintem azt kellene, hogy megbüntetik aki irreálisan kevés élelmiszert vásárol és csak trécsel valahol, mert az azt jelenti hogy naponta többször különféle boltokban korzózik. Nincs olyan hogy röhögve vesznek csak egy kis rágcsát, nasit, vegyenek meg egy kiválasztott helyen több napra szükséges dolgokat gyorsan aztán hagyják el a boltot minél hamarabb, és min holnaputánig ne menjenek. Van videófelvétel a nagyobb boltokban, látni hogy trécsel fél órát, legyen ezért pénzbüntetés.
Hangosbemondón mondják be többször hogy minél hamarabb vásároljanak és hagyják el a boltot. És max számú pénztáros kellene. Nem szabad hogy sor legyen.
Elsősorban azok a boltok biztonságosak ahol a sorok elég szélesek, és kellene plusz ember a pénztárakba. zen kívül legyen olyan szolgáltatás hogy lead egy bevásárlólistát személyi adatokat aláírást, bolt alkalmazott összeválogatja megveszi, és érte lehet menni mint a MCdrivenál kiadják egy ablakon. Ha már egyszer így vett és regisztrálták, köv alkalommal neten is el lehetne küldeni mi kell. Ez is levenne egy részt a boltban a benti tumultusból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!