Kijárási tilalom esetén az állami alkalmazottak (irodisták) kapnak valami pénzt?
Figyelt kérdés
Ha elpfordulna, akár holnaptól Bp-en. Akkor azok akik az irodában, sikolákban, óvodákban dolgoznának de nem tudnak bemenni a tilalom miatt, azért kapnak valami pénzt erre a pár hónapra, amíg tarthat ez a tilalom?
Összehasonlításképp a segélyen élő is kap 30 ezret, pedig ki sem modzul. Fizetetlen szabadság lenne vagy valami kis pénzt kapnának?
2020. márc. 17. 13:32
1/5 anonim válasza:
Persze hogy kapnának, hiszen mást nem érintene a munka miatt. Ja, de.
2/5 anonim válasza:
Nővérem irodista, neki május végéig garantálják a havi minimumot aztán semmi, mert a cégnek sincs több pénze. Akik megtehetik otthonról dolgoznak, a többiek meg talán kapnak valami segítséget az államtól. Ilyen esetre minden orságnak kell, hogy legyen félretett pénze.
3/5 A kérdező kommentje:
"minden orságnak kell, hogy legyen félretett pénze."
El is kérem a stadionoktól:XD
2020. márc. 17. 14:02
4/5 anonim válasza:
Ha jól tudom aranytartalékok vannak pont ilyen esetekre. De lehet, hogy még nagyobb tragédia kell ahhoz hogy azt feléljük.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezzel a témával csak a szokásos egymás összeugrasztását éjük el, így nincs értelme. "Nekem adnak, neked nem, milyen má'?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!