Hogyha nálunk is kijárási tilalom lenne, mint Olaszországban vagy Ausztriában, akkor kocsival elmehetnék a páromhoz?
Attól függ milyen... ha tényleges kijárási tilalom akkor NEM.
Ha olyan mint Wuhanban akkor pl csak megbüntetnek ha vezetsz és nem kórházba mész pl.
Olaszoknál az van, hogy kell egy hivatalos papír, hogy hova mész és miért.
De látogatni tilos, szóval ha nem laktok eggyütt, célszerű összebútorozni erre az időre.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen, lehet ha ez lesz akkor odaköltözök, legalább gyakoroljuk az együtt élést (vagy épp megutáljuk egymást, es tudjuk hogy nem kell erőltetni :Dd).
Én pl most nem tudok a párommal összecuccolni, mert édesanyám idős, most nem tudom itthon hagyni :(
én is azt hittem, h ő kocsival el tud jönni
#4: Habár házasok nem vagyunk még, de egyiket sem szeretnem még inkább :Dd
#5: Sajnálom :( De legalább anyukádra tudsz vigyázni, és reméljük hamar vége lesz ennek az időszaknak.
#6: Mondjuk ez a veszély annyira nem fenyeget, párom alapból is homeofficeban van, az utóbbi időben nem nagyon járkált el sehova (boltba nyilván, de extrémen betart minden ajánlott óvintézkedést :D), félig már átköltöztem, mert én viszont eléggé szorongok a helyzettől, nem akartam egyedül lenni. De valóban igazad van, szülőkhöz is csak úgy mentem, hogy beadtam a vásárolt dolgokat, rokon és barátlátogatást is hanyagoljuk, sosem lehet tudni.
Vigyázzatok magatokra és másokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!