Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyha nálunk is kijárási...

Hogyha nálunk is kijárási tilalom lenne, mint Olaszországban vagy Ausztriában, akkor kocsival elmehetnék a páromhoz?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy boltba, mindenképp szükséges ügyeket intézni, gyógyszertárba járni lehet (nyilván a megszabott korlátok között). Hogyha nálunk is jönne a kijrási tilalom, elmehetnék autóval a páromhoz, szüleimhez esetleg? Úgy, hogy mondjuk sehol sem állok meg közben, csak ki be szállok (egy városban lakunk egyébként, csak a két végén).

2020. márc. 16. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Attól függ milyen... ha tényleges kijárási tilalom akkor NEM.

Ha olyan mint Wuhanban akkor pl csak megbüntetnek ha vezetsz és nem kórházba mész pl.

2020. márc. 16. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olaszoknál az van, hogy kell egy hivatalos papír, hogy hova mész és miért.

De látogatni tilos, szóval ha nem laktok eggyütt, célszerű összebútorozni erre az időre.

2020. márc. 16. 18:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, lehet ha ez lesz akkor odaköltözök, legalább gyakoroljuk az együtt élést (vagy épp megutáljuk egymást, es tudjuk hogy nem kell erőltetni :Dd).

2020. márc. 16. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre a kezdetektől frappáns válaszokat adtak. Két lehetőség van, az egyik hogy sok gyermek fog majd foganni, a másik hogy sok válás fognak beadni. 😀
2020. márc. 18. 01:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pl most nem tudok a párommal összecuccolni, mert édesanyám idős, most nem tudom itthon hagyni :(

én is azt hittem, h ő kocsival el tud jönni

2020. márc. 18. 10:53
 6/8 imnard válasza:
24%
Szerintem mostmár senki ne menjen senkihez. Csomóan meg lehetnek fertőződve, csak még nem tudnak róla. A kormány sunnyog,...
2020. márc. 18. 14:00
 7/8 imnard válasza:
30%
Javítanám, csomóan meg lehetnek fertőződve, de még nem tudnak róla, lehet, hogy majd 2-3 hét múlva derül csak ki. És a kormány is sunnyog
2020. márc. 18. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:

#4: Habár házasok nem vagyunk még, de egyiket sem szeretnem még inkább :Dd

#5: Sajnálom :( De legalább anyukádra tudsz vigyázni, és reméljük hamar vége lesz ennek az időszaknak.

#6: Mondjuk ez a veszély annyira nem fenyeget, párom alapból is homeofficeban van, az utóbbi időben nem nagyon járkált el sehova (boltba nyilván, de extrémen betart minden ajánlott óvintézkedést :D), félig már átköltöztem, mert én viszont eléggé szorongok a helyzettől, nem akartam egyedül lenni. De valóban igazad van, szülőkhöz is csak úgy mentem, hogy beadtam a vásárolt dolgokat, rokon és barátlátogatást is hanyagoljuk, sosem lehet tudni.

Vigyázzatok magatokra és másokra :)

2020. márc. 19. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!