MI a koronavírus miatt az apukám nem engedi meg hogy kimenyjek az utcára, nem korai ez?
Nem, nem korai
Maradj otthon, komolyan, nem poénból marad más is otthon
Nem. Már egy hete ott kéne lenni.
A mostani szám 50 fő, csak a két héttel ezelőtti állapot lenyomata. Olaszoknál 2 hét alatt eldurvult... szóval lehet már 3-5000 fő is fertőzött.
nem fogjátok már fel végre, hogy itt minden nap , minden óra számít.......öcsém . hihetelen szerinted viccbők kerül ennyi ember most a munkanélküliség idegörlő állapotába??
tudod te hányan maradtak fizetés munka nélkül???
gondolj már bele hány embert érint ez......
miért...nem értem miért ennyire buták az emberek.....
Az én véleményem szerint meg nem teljesen van igaza.
Az valóban igaz, hogy a társaságot célszerű kerülni, de mondjátok már meg őszintén, hogy miért veszélyes ebben a gyönyörű időben ami ma is volt, kimenni sétálni/biciklizni egyet? Azért túlzás amit néhány ember csinál. Ha majd indokolt lesz akkor úgyis elrendelik a kijárási tilalmat. Ha annyira félt apukád, vegyél fel egy maszkot meg gumikesztyűt aztán irány a természet. Nem Csernobilról van szó, észhez kellene térni.
8
Valóban nem Csernobilról van szó. Annál sokkal komolyabb globális krízisről, aminek nem látni a végét.
#9 Maximum a gazdaságot illetőleg lesz komolyabb.
Én inkább a nyugdíjas csoportokra akik 5-össével meg 10-essével bandáznak, csavarognak az utcákon szabnék ki szigorú házi karantént. Egyértelműen ők a legveszélyeztetettebbek. Ráadásul ez a vírus még mindig cseppfertőzés útján terjed, tehát ha kimész sétálni/biciklizni egyet, garantáltan nem kapod el.
Viszont az is biztos, hogy ha kijárási tilalomra kényszerülünk akkor remélem hamarosan bekövetkezik, nem pedig majd Májusba fogunk itthon sz*pni a kiránduló időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!