Tapasztalatotok szerint a tizenévesek (akik már nem kicsik, elvárják, hogy emberszámba vegyék őket, és akiktől cserébe viszont elvárható lenne némi felelősségtudat) mennyire veszik komolyan a koronavírussal kapcsolatos szabályozásokat, ajánlásokat?
"A 6 éves kislányom"
:)
És az kiderül, hogy saját magát félti-e, vagy másokat?
Egyszer amikor kitetted ezt a kérdést válaszoltam, méghozzá azt, hogy én és a többi tizenéves ismerőseim is nagyon odafigyelünk.
Na hát mostmár sokkal kevésbé. Továbbra is fertőtlenítünk kezet, de ezen kívül kicsit szerintem elengedtük magunkat.
Pedig most újra jobban kéne figyelni, én ezt tudom jól, rajta is vagyok.
Bár nem fogok önkéntesen karanténba vonulni, ahogy szerintem a többi tizenéves sem.
Szóval eljárunk ide- oda (bár én a magam nevében mondhatom, hogy nem megyek tömegrendezvényekre)
Bocsi, ez az előző válaszból lemaradt
"teljesen egyértelmű, hogy csak a fiatal gyerekek szidása a cél, meg az uszítás. Mi bajod van velük?"
Neked mi bajod van? Miért nem lehet, hogy egyszerűen csak érdekel, hogy mások hogy látják a világot és benne a fiatalokat? 🤦♀️
18-as vagyok.
Ezt te magad írtad: “ elvárják, hogy emberszámba vegyék őket, és akiktől cserébe viszont elvárható lenne némi felelősségtudat” Ez már alapból negatív hangvételű. A felnőttektől nem várható el felelősségtudat? Mert én ugyanannyi felelőtlen felnőttet látok, mint amennyi fiatalt, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!