Lehet szívrohamom?
16 éves vagyok. De mozgásszegény az életem sokat stresszelek és keveset eszek.
Tegnap óta tapasztalok olyan tüneteket magamon amik szivrohamra utalnak legalább is szerintem
Mellkasi fájdalom
Szív körüli szúró érzés
Hátba, karba kisugárzó fájdalom
Megsemmisülés érzés
És egyre gyakoribb légszomj
Lehetséges h szívrohamom lesz? Ha igen vissza tudom még most valahogy fordítani? A szüleim nem hisznek nekem szerintük csak beképzelem a dolgokat igy nem visznek el orvoshoz. És jelenleg az se kivitelező hogy egyedül elmenjek mert a szüleim ki se engednek a házból a jelenlegi vírus veszély miatt.
Tudok bármit is tenne még hogy ne legyen szívrohamom?
Ha mindez így van ahogy leírtad, hívj mentőt.
A helyszínen is tudnak EKG-t csinálni amit el tudnak küldeni pl szívklinikára.
Ha ezekkel a panaszokkal telefonálsz biztosra veheted, hogy bevisznek. Komolyan fognak venni akkor is, ha a szüleid nem hisznek neked.
De ne okoskodj a telefonba, hogy szívrohamod van. Csak mond el a panaszokat és azt, hogy a szüleid nem hisznek neked.
Jó lenne, ha látna orvos. Én mentőt hívnék magamhoz, de te tudod.
Mindenképp orvos. Ha nem is mentőt, de legalább az ügyeletet hívják ki a szüleid.
Akkor nekik sem kell kimozdulni otthonról.
Bakker, mi szeretnénk segíteni, de innen nem tudunk.
Beszélj a szüleiddel, hogy hívják ki az ügyeletet!
Vagy tudod mit, akár ezt a kérdést, és a kapott válaszokat is megmutathatod nekik.
A fenti tünetekkel szerintem mentő. Ebből még bármi lehet. Ha pedig baj van, ez nem játék.
Szólj a szüleidnek, hogy nem vagy jól.
Ha másképp nem megy tényleg hívj magadhoz mentőt.
Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!