Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mennyi idő amire...

Szerintetek mennyi idő amire bezárják az iskolákat, munkahelyeket, stb?

Figyelt kérdés
Gondolom már csak idők kérdése, több százan is beteg már. Romániába is elvileg "17" fertőzőtt van és már bezárták az iskolákat. Ausztriába még asszem ennél is kevesebb, és már gondolkoznak rajta.

2020. márc. 10. 20:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ez szerintetek igaz, vagy kamu? Most találtam: [link]
2020. márc. 10. 20:50
 2/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
70%
Ilyen nem történt ma sem a sajtótájékoztatón, sem az operatív törzs ülésén, így nem is érdemes ezzel foglalkozni.
2020. márc. 10. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csak idő kérdése.
2020. márc. 10. 21:26
 4/12 arcsi001 válasza:
100%

Ha be zárják a gyárakat, mi fog történni?

Fizetetlen szabadságot, vagy állásidöt fizetnek?

Esetleg Tp.

2020. márc. 11. 14:34
 5/12 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Na ezt nem értem, hogy miért nem beszélnek erről. Persze a hitelt, számlákat fizetned kell.
2020. márc. 11. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A rádióban szó volt erről és az ügyvéd azt mondta, hogy ha nincs termelés, nincs miért fizetni. Abszolút le tudják magukat védeni a munkáltatók a jogszabályok által.
2020. márc. 11. 19:31
 7/12 anonim ***** válasza:
40%

Na drágáim!

Senki se reménykedjen a kényszerszünetben, vagy ha mégis lesz akkor ismételhetünk évet! Nézzétek meg a MAI sajtótájékoztatóját az Operatív Törzsnek.

2020. márc. 11. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Minél előbb, annál kevesebb lesz a veszteség! Az a helyzet hogy sokan azt hiszik hogy a járvány is olyan mint a forint árfolyam el kezd gyengülni belengetünk egy kamatemelést és visszaerősödik.

Nem, a járvány nem intelligens. Nem érzékeli hogy a mozikat és egyetemeket bezárják de az általános iskolák és óvodák maradnak mert ő sajnálja a gyerekeket... Komoly intézkedések kellenek különben nagy baj lesz és akkor sem lesz elkerülhető az intézmények bezárása.

Most mindenképp rossz fog következni, a kérdés az hogy nagyon rossz, vagy kegyetlen.

2020. márc. 12. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
a középiskolákat sem zárják be khm... tanáraink folyton mondják, hogy be kellene meg hamarosan be is jelentik stb... de közben meg évismétlés lehet belőle na meg a végzősök... (szerencsére én 11.-es vagyok) de én sem örülnék ha évet kellene ismételnem már csak azért sem mert jeles tanuló vagyok.. #7-es válaszíró voltam.. :)
2020. márc. 12. 20:54
 10/12 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem látják be, hogy a gyerekek veszélyt jelentenek az öregedő pedagógusokra. A másik, hogy a tanév ismétléstől tartanak.

Mondjuk igen, az utolsó válaszolóra reagálva az érdekes lenne, ha a végzősöknek elmaradna a ballagás. Nekik már nincs 2 hónapjuk az érettségik. Ha egyáltalán lesznek érettségik (?), mert ugye ha a közoktatási intézmények bezárnak, akkor tényleg hogy fogják megszervezni az érettségiket. Az szerintem is kétség kívüli, hogy be fognak zárni egyszer. De nem mindegy, hogy most vagy csak egy hónap múlva.

Másfelől a 12. évfolyam kivételével (ahol nem is a ballagás a fő probléma, hanem tényleg az, hogy ebben az utolsó hajrában az érettségi felkészülés gőzerővel zajlik) nem látom, hogy miért jelentene problémát most egy kis szünet. Egyetemen is ez van, ki vagyunk a hírektől, hogy nyáron kell majd pótolni meg minden, de hát ez van, most az iskolák miért nem tudnak pótolni utólag? Nem értem, miért kell arra hivatkozniuk az iskolák esetén, hogy mondjuk egy 1 hónapos kényszerszünet miatt tanévet kellene ismételni, amikor egyetemen 1 hónap az tulajdonképpen a szorgalmi időszak harmada (iskolákban meg 1 hónap az az egész félévnek kevesebb, mint az ötöde. Tanévi szinten meg majd' csak 1/10-nyi kiesés. Lópikula.

2020. márc. 12. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!