Vki tud valamit arról, hogy esetleg bezárnák az iskolákat-a vírus miatt?
Nézd csak:
Szlovákiában 3 beteg van. Az kevesebb, mint itt a ..9 (jelenleg)
Csak azért kérdezem, mert testközelbe kerültem a helyzettel, mikor egy tanítványom órára érkezett É-Olaszországból, fittyet hányva a karanténra.
Ismerősöm munkahelyén egy csóka 3 hetet volt É-Olaszországban )épp Milánó és környéke) üzleti úton, és lazán visszarendelték melózni hazaérkezés + 1 nappal egy nyitott egybeteres hodály irodaépületbe ahol összességében 4-500 ember dolgozik....
Karantén? a főnöke megmondta lóf***sz karantén jön szépen dolgozni.
Sajnos tanár vagyok, 7#.
És képzeld pillanatnyilag szívesebben pótolnék 1-2 hetet nyáron, mint most folyamatosan szembekerülni a síszünetekről Olaszországból visszaérkező tanítványaimmal, akiknek a szüleit nem nagyon érdekli a karantén.
" tudnád, hogy az elmaradt napokat nyáron pótolni kell"
És tanár vagyok és semmit nem vagyok hajlandó bemenni nyáron ha iskolabezárás lesz. De 1 napot se.
Majd kiíratom magam betegállományra. Nekem jún végétől aug 25-ig nem létezik az iskola. Mondhat tehet akárki akármi engem nem érdekel.
Ha más nem felmondok aztán majd szept 1-től újra felvetetem magam akárhova. Akkor tanárhiány van hogy csomó helyre mehetek.
Én 1 napot be nem megyek pluszban, történhet tőlem akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!