Sclerosis multiplex tünet lenne?
Figyelt kérdés
Jövő hét péntekre kaptam időpontot neurologiara viszont addig szeretnem a velemyeiteket tapasztalaitokat meghallgatni.
A panaszaim a kovetkezoek : amikor lefekszem es csak es kizarolag amikor vizszintesbe kerul a fejem elviselhetetlen szedules roham tor ram ami el sem mulik amig nem emelem meg a fejem. Aludni is kesz katasztrofa felpolcova a fejem mert mar nagyon faj a gerincem. ( 1honapja Tart ).illetve egyre tobbszor zsibbad el a jobb labam es kezem van h orakig.
Kettoslatasom nincs es nem is lehetne mert az egyik szememre vagyok.
Szerintetek kell agodnom?
2020. márc. 5. 21:10
1/14 anonim válasza:
Majd a neurológián megmondják. Mi lenne veled internet nélkül? :))
2/14 A kérdező kommentje:
Ket ember leepuleset neztem vegig 10ev alatt. Nem az internetrol szedtem. Oket nem akarom kerdezni, nem szeretnem h akar azt gondoljak h nekem is lehet.
2020. márc. 5. 21:23
3/14 anonim válasza:
Biztosat nem állíthatok, de mivel én is szédülékenységtől szenvedek, az elmondottak alapján jóindulatú helyzeti szédülésre (BPPV) tippelnék inkább.
4/14 anonim válasza:
Pont nem SM jutna erről először eszembe. A BPPV tényleg egy lehetőség, de az azért el szokott múlni fekve pár perc alatt, ha mozdulatlan az ember. A szédülést millió dolog okozhatja, várd meg a vizsgálatot, felesleges találgatni.
5/14 A kérdező kommentje:
Elmentem ma az orvoshoz. O is erre gyanakszik. Elkuldott Mrire. Nagyon varom, mert szeretnem tudni. Honap vegen megyek.
2020. márc. 13. 19:59
6/14 anonim válasza:
A neurológiai vizsgálaton mi volt? Megvizsgált a doki és valamelyik teszt pozitív lett, vagy nem jó a mozgáskoordinációd, vagy mi volt, ami alapján továbbküldött mri-re?
7/14 A kérdező kommentje:
Mindenfele tesztet csinalt. Mozgatta a fejem ossze vissza "rangatott"ezeket a kulonbozo nevu manovereket csinalta velem .setalnom kellett es nezte a reflexeimet is.azt mondta, hogy minden rendben van,viszont a jobboldali zsibbadas aggasztja es ezert kuldott Mrire.
2020. márc. 15. 20:43
8/14 anonim válasza:
Értem. Mindenesetre szerintem bíztató, hogy a vizsgálatok során rendben látta a dolgokat, a zsibbadásnak valóban a végére kell járni. Az is lehet, hogy "csak" pszichés oka van. Majd írd meg, hogy mit állapítottak meg az mri után! Nem akarok tolakodó lenni, csak kiváncsi vagyok.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megírom majd. Elképzelhető, hogy lelki oka van, de így mindenki nyugodtabb lesz. Március végén megyek MRI-re amennyiben a vírus miatt megcsinálják a vizsgálatot.
2020. márc. 16. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!