Milyen Neurológiai betegség lehet ez, SM?
2 éve ilyenkor kezdődött. Elkezdett fájni a mellkasom (mint utólag kiderült a reflux miatt), de nem tudtam mi miatt, borzasztóan pánikba estem, remegtem a félelemtől. Borzasztó stresszes, hosszú időszak volt.
Azóta tartósan tünetem: Erölködésre végtag/izom remegés, de sokkal könnyebben előjön, mint előtte + a testemen akárhol előjöhet naponta többszöri tikkelés, mintha 1-2 ideg "ugrálna", de csak pár másodpercig, majd elmúlik.
2-3 hónapja a bal kézfejem is viszket enyhén, de nem bőrprobléma, mert nincs se bepirosodva, se semmi elváltozás, csak érzem, hogy viszket. Mintha ingerelné valami az idegeket.
1,5 és 1 éve is voltam agykoponya MR vizsgálaton, és Nyaki gerinc MR-en elvileg minden rendben. Neurológus aztmondta rendben vagyok, becsípődhet valamim (na de állandóan?? ). Labor is rendben.
Most megint jött egy nagyon stresszes időszak, és székrekedést és bal fül hallásának enyhe csökkenését is észrevettem.
2 hét múlva megyek gerinc MR-re.
Mi okozhatja ezt? Volt már valakinek hasonló tünete? Nagyon félek.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!