Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Magyarországon szerintetek...

Magyarországon szerintetek várható a koronavírus miatt, hogy bezárják az iskolákat?

Figyelt kérdés
Gondoljatok bele... Nem lenne ez jó, hiszen akkor nyári szünet idején le kellene járni ami kimaradt. 180 tanítási nap van, ennél se több se kevesebb nem lehet.

2020. márc. 5. 14:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem aki a járvány alatt végig tanult otthon, és képes levizsgázni a tananyagból tárgyanként utána, az megkaphatná a a nyári szünetet, akinek ez nem megy, és sokat kell neki magyarázgatni, meg egyedül nem hajlandó dolgozni a feladatokkal, annak kéne nyáron is bejárnia.
2020. márc. 14. 09:27
 22/25 A kérdező kommentje:
a dolgozatok, meg felelések számomra nagy kérdés.... az érettségizőknek kb már 1 hónapja lenne alapjáraton is, szerintem ők le fognak érettségizni..... és igen, aki nem fog tanulni az cseszheti. évismétlés remélhetőleg nem lesz.
2020. márc. 14. 13:44
 23/25 szamo77db ***** válasza:
88%
Nehezen tudom elképzelni, hogy minden gyereknek van otthon olyan gépparkja, amivel részt tud venni a távoktatásban.
2020. márc. 15. 10:13
 24/25 A kérdező kommentje:
lényeg, hogy nekem van laptomom is, tabom, asztali gépem, telóm.
2020. márc. 15. 12:36
 25/25 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem lesz ilyen
2021. máj. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!