Magyarországon szerintetek várható a koronavírus miatt, hogy bezárják az iskolákat?
Nem tudjuk hogy lesz-e olyan helyzet mint Olaszországban.
És nem, nem tudhatjuk hogy mikorra cseng le a vírus.
Hogy miért? Mert még a szakértők se tudják. Azért nem, mert még nem ismerik jól a vírust. Most, ebben a pillanatban is kutatják hogy hogyan viselkedik, mia az ellenszer stb. Ezért nem lehet jóslásokba bocsátkozni.
OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF
Nálunk van légkondi az iskolában. :) Tavaly május végén, ill az utolsó 2-3 hétben már majd megsültünk na, nem is mentünk le az udvarra inkább bent maradtuk a jó hűvös épületben..
Na de visszatérve az eredeti kérdéshez, kaptunk értesítést az iskolától, amiben arra kérnek minket hogy maradjunk otthon 2 hétig a saját, a többi diák ill a tanárok egészsége megőrzése érdekében amennyiben voltunk fertőzött területeken a közelmúltban. Gondolom ezt valamivel igazolni is kell,(meg remélem is hogy így van), hiszen ha nem így lenne sokan kijátszanák ezt...
12-es
A világ 90%-ban melegebb a klíma, mint nálunk. Van, ahol egész évben. Aztán mégis tanítanak.
Én úgy számolom, hogy mostahoz 3,5-4 hétre rendelik el a rendkívüli tanítási szünetetúgy, hogy a tavaszi szünetet is tartalmazza.
SZámításaimhoz az exponenciális függvény tulajdonságait és némi paraméterbecslést használtam fel.
egyébként, szerintem nem fog elfajulni úgy, hogy
bezárjanak az iskolák, vagy egyéb intézetek.
szerintem még gócpontok kialakulásának az esélye is igen alacsony..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!