Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek van már koronavíru...

Szerintetek van már koronavírusos beteg az országban?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, hogy csak Magyarországon nincs fertőzött. Azért elég érdekes, hogy egy csomó ismerősömnek felsoleguti fertozese, van, köhög mindenki. Fuldokolnak. Én is most jövök ki belőle. Ez nem lehet véletlen, szerintem nagyon sok koronavírusos beteg van az egész országban, csak könnyebb azt mondani, hogy nincs.
2020. márc. 2. 22:52
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

A laboratóriumi tesztek pozitívak lettek, a megerősítő teszteket is elvégezték.A két iráni diák, egyikük felesége és másikuk barátnője is karanténban van - mondta rendkívüli sajtótájékoztatón Szlávik János infektológus.

Mindkét diák Iránban járt a közelmúltban. Egyikük maga jelentkezett szűrővizsgálatra, bár nem voltak tünetei. Másikuknak nagyon enyhe tünetei voltak, az orvosok azonban úgy döntöttek, hogy megvizsgálják őket.

2020. márc. 4. 21:24
 22/25 anonim ***** válasza:

A velük érintkezettek is vagyis összesen 21 ember van most karanténban:

[link]

#20 : Semmelweis Egyetem

"A két magyarországi koronarvírusos közül, az egyik egy negyedéves iráni gyógyszerész hallgató, aki sajnos nem tartotta be az egyetem által kért kéthetes otthontartózkodást, pedig fertőzött országból érkezett"

Teljes cikk: [link]

Egy teljes hétig mászkált gyakorlatokra anélkül,hogy eszébe jutott volna,hogy beteg lehet,addig pedig biztosan széthordta a városban...fa@za..Én nem veszem be,hogy enyhe tünetei voltak,a Népegészségügyi Kp. nemrég azt nyilatkozta,hogy tesztet csak nyomós okkal végeznek,a sima takony nem elég..

2020. márc. 4. 22:16
 23/25 anonim ***** válasza:
60%
A srác maga jelentkezett vizsgálatra, s rutinból végezték el nála, mert fertőzött területen járt. Eddig kb 210 tesztet végeztek itthon, s a 2-n kívül mind negatív. Az enyhe tünet lehet, hogy azt jelenti, hogy kis láz, köhögés, erre rájön, hogy Iránban járt, s egyből letesztelték. Amúgy meg tényleg gyanús, amit művelnek. Sztem is jócskán van már itt is koronás beteg. Lehetetlen, hogy senki nem hurcolta be 2 hónap alatt
2020. márc. 4. 22:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom h kiken végezték el azt a 210 tesztet, de ismerősömék amikor kb. 12 napja haza jöttek Észak-Olaszországi síelésből, majd a fél család lebetegedett, akkor a háziorvos bejelentését a járványügy annyival lezárta, hogy nem valószínű... Amikor már az egész család beteg volt, láz, köhögés, a héten újra felvették a kapcsolatot a járványüggyel, de újfent elutasították őket, miszerint ezt a tesztet csak Bp-en (ők máshol élnek Mországon) és csak súlyos tünetekkel (magas láz, csillapíthatatlan köhögés) végzik el, mert drága.... Szóval!? Magyarországon csak 2 eset van... Jah... Ha ez a család így járt, hányan lehetnek még hasonlóan az országban? Az esetekből, ha csak egy hordozza a vírust, sikeresen szét is terítheti a magyar "nincs rá pénz" hozzáállással. És nem, nem arról van szó, hogy rettegnék a vírustól, tudom, látom a halálozási arányát... De pl igenis féltem az idős szüleimet, idős távolabbi rokonaimat és bizony féltem az egyébként is pillér lábakon táncoló magyar egészségügyet egy esetleges intenzív osztályas "rohamtól".
2020. márc. 5. 09:40
 25/25 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem két beteg van. Ez szinte 100%. Nekem is sok ismerősöm mászkált Olaszban, létezhetetlen, hogy eddig senki nem hurcolta be. Most már kellett valaki, akire ráfogják, hogy behurcolta, aki persze nem is magyar állampolgár
2020. márc. 5. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!