Szerintetek van már koronavírusos beteg az országban?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, hogy csak Magyarországon nincs fertőzött. Azért elég érdekes, hogy egy csomó ismerősömnek felsoleguti fertozese, van, köhög mindenki. Fuldokolnak. Én is most jövök ki belőle. Ez nem lehet véletlen, szerintem nagyon sok koronavírusos beteg van az egész országban, csak könnyebb azt mondani, hogy nincs.
Tél van amúgy, fúj a szél,van ez a nátha-megfázás tudod...én tavaly is tudtam köhögni amikor még nem találták fel A koronavírust...amúgy a koronavírus egy vírus csoport, amibe a nátha is beletartozik szóval igen, sok a koronavírusos. Akik a dohányzástól krákognak azokis koronavírusosok, mert most az a divat
2020. márc. 2. 23:06
3/25 anonim válasza:
van
2020. márc. 2. 23:36
4/25 anonim válasza:
A kormány információja szerint nincs, lehet van olyan aki nem ment el vizsgálatra, vagy lappang benne, vagy tünetmentes, de valódi vírusos, akit eltitkolnànak szerintem nincs.
2020. márc. 3. 07:45
5/25 anonim válasza:
Sok más betegség létezik, amitől köhögni lehet.
A korona miatt az emberek most jobban figyelnek, lehet eddig észre se vetted, hogy hányan köhögnek egyet-kettőt a környezetedben.
Engem is koronavírusosnak néztek nemrég.
Beálltam a pénztárhoz, nénike előttem villogó szemekkel elhúzódik - tudni kell, hogy japán származású vagyok. Majd köhögtem párat, néni arcába húzza a ruháját, rosszallóan motyog és elvágtat egy másik pénztárhoz.
Talán valami frappánsat kellett volna mondani de nem jutott eszembe semmi, örültem hogy hamarabb sorra kerülök.
Máskor is fogok köhögni. :D
2020. márc. 3. 10:23
6/25 anonim válasza:
Amúgy így tél végén sokan szoktak megfázásos tüneteket produkálni, eddig is így volt. Amiatt nem aggódsz?
2020. márc. 3. 10:25
7/25 Ypszilon1980 válasza:
Biztos, hogy van.
2020. márc. 3. 10:49
8/25 anonim válasza:
Tegnap nyilatkozok egy 20 éves fiú az egri korházból hogy ő az első fertözött egerbe a tényeknek láttam az elözetesét de adásba már nem került le van tiltva a videó is.Most azt írták hogy nem fertözott de korházba kell maradnia mert valami érrendszeri betegsége van.
2020. márc. 3. 12:11
9/25 anonim válasza:
Valószínűleg van, csak még nem diagnosztizálták. Lehet lappangó, elkaphatta még nem felismert gócpontból, vagy csak simán náthának nézte, és lábon kihordta.
Ami a köhögést illeti, én nem kimondottan parázok a koronavírustól, de mikor a vasútnál szokásos módon nem létező IC kocsira adnak ki jegyet, így a többi kocsin végig állnak, akkor nem örülök, mikor 2 óra utat végig felém hajolva köhögi végig az egyik utas. Akkor sem, ha csak náthája van, náthás sem akarok lenni, márpedig épp olyan időszakban vagyunk, amikor a nátha és az influenza gyakori. Legalább fordulna el, aki köhög. Van ahol az vesz fel szájmaszkot, aki tudja, hogy cseppfertőzéssel terjedő betegséget kapott el.
2020. márc. 3. 13:55
10/25 anonim válasza:
Persze ezt csak úgy náthának lehet nézni. Magas láz, végtagfájdalmak, tüdőgyulldás. Ahah lábon kihordja xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!