Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek van már koronavíru...

Szerintetek van már koronavírusos beteg az országban?

Figyelt kérdés
Nagyon furcsa, hogy csak Magyarországon nincs fertőzött. Azért elég érdekes, hogy egy csomó ismerősömnek felsoleguti fertozese, van, köhög mindenki. Fuldokolnak. Én is most jövök ki belőle. Ez nem lehet véletlen, szerintem nagyon sok koronavírusos beteg van az egész országban, csak könnyebb azt mondani, hogy nincs.
2020. márc. 2. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
5%
Nekem vasárnap óta 38 a lázam és nem tudom abbahagyni a köhögést. Ki kellene feküdnöm, de a munkahelyen nem tűrik a betegállományt. Csak remélem, hogy nem komoly és lábon kihordom.
2020. márc. 3. 18:09
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

Biztos vannak, csak vagy a betegek nem mentek el magukat kivizsgáltatni, vagy az orvosok küldték el őket haza azzal, hogy semmi bajuk (vizsgálat nélkül). Az én háziorvosom is olyan, hogy tök mindegy, mi bajod van, felír egy antibiotikumot, aztán hazaküld. Fáj a fejed? Antibiotikum. Fáj a torkod? Antibiotikum. Fáj a veséd? Antibiotikum. Leszakadt a karod és spriccel belőled a vér? Antibiotikum. Szerinte az az egyetlen megoldás minden bajra, amit az antibiotikum nem gyógyít meg, abba illik belehalni. :D

Szóval ha el is mennék hozzá koronavírus-gyanúval, tuti felírná az antibiotikumot és hazaküldene, ahogy szokta. Ha rajta múlna, sose derülne ki, hogy elkaptam-e a vírust.

És a magyar egészségügyet ismerve tuti nem ő az egyetlen, aki ilyen...

2020. márc. 3. 19:21
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Tranzit ország vagyunk,déli részekről fölfelé bárki átmehet rajtunk a lezárások kizárva,vagyis elég ha csak egy fertőzött megáll egy benzinkúton biztos,hogy itt van..
2020. márc. 3. 19:24
 14/25 anonim ***** válasza:
59%
Van.
2020. márc. 3. 21:49
 15/25 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg van, csak még lappang, vagy ő sem tud róla. Viszont a nagy számok törvénye alapján a köhögő ismerőseid valószínűleg simán influenzások. Abban még mindig sokkal többen szenvednek, mint koronavírus-fertőzésben. Egyébként utóbbitól sem kell tartani, semmivel sem komolyabb, mint egy sima influenza, és ugyanúgy csak az idős és/vagy amúgy is súlyos beteg emberek számára életveszélyes.
2020. márc. 4. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

10-es!

Nincs mindenkinek magas láza és tüdőgyuszija a koronától. Sok beteg enyhe tünetekkel kihordja. Az a kevesebb akik súlyos betegek lesznek

2020. márc. 4. 18:35
 17/25 anonim válasza:
95%
Van
2020. márc. 4. 19:34
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Hivatalosan ma ért ide a vìrus magyarországra. Már 2 beteg van
2020. márc. 4. 19:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen 2 Iráni egyetemista akik hazamentek és visszatérve lettek betegek,most a Szent Lászlóban vannak karanténban..
2020. márc. 4. 21:07
 20/25 anonim ***** válasza:
És ők hol tanulnak? Pestiek vagy más egyetemvárosban van vannak?
2020. márc. 4. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!