Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 16eves kialakulhat az epilepszia?

16eves kialakulhat az epilepszia?

Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Szia.

Örülök, hogy jót nevetsz.

Szia.

2020. okt. 22. 16:37
 12/17 szamo77db ***** válasza:
69%
Fordulj orvoshoz, gondosan tartsd be, amit mondanak, a felírt gyógyszereket ne hanyagold el. Az én apámnak is volt sajnos epilepsziája és bizony többször is volt rohama. Évente egyszer kellett kontrollra mennie. Olyankor én kísértem el. Szerintem nem lehet meggyógyulni az epilepsziából. Hosszú, tünetmentes szakaszokat el lehet érni, de előbb-utóbb visszatér. Bár ne így lenne!
2020. okt. 23. 09:10
 13/17 szamo77db ***** válasza:
100%
Ja, még annyit, hogy igen, 16 évesen is kialakulhat az epilepszia. Sőt, én a YouTube-on olyan videót is láttam, ahol egész kis gyerekeket kínzott a görcsroham. Csúnya egy betegség!
2020. okt. 23. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hosszú, tünetmentes szakaszokat el lehet érni, de előbb-utóbb visszatér. Bár ne így lenne!"

Így van, nekem is visszatért! Csak pár szemellenzős ezt valamiért nem akarja elismerni...

2020. okt. 23. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem akarom elismerni, aha. Ergo, hazudok. 🤣

Neharagudj de jómagam több mint 10évig szedtem gyógyszereket, nekem úgy nevezett gyermekkori epilepsziám volt melyet édesapámtól örököltem. Ő is kinőtte, majd soha az életben nem térr vissza, és én is kinőttem. Olvass, beszélj kommunikálj tájékozódj!

2020. okt. 23. 23:31
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Az, hogy youtubon milyen videót láttál nem jelent tájékozódas mert en is lattam videot boncolasrol megse tudnam szakszeruen vegrehajtani
2020. okt. 23. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Örülök, hogy neked elmúlt, de attól még bármikor visszajöhet bárkinél... Nekem is gyerekkoromban volt, aztán a pubertás kor végefelé újra előjött... Sikamlós dolog ez.

Azóta ismét gyógyszert szedek, karban van tartva a betegségem, tünetmentes vagyok, munkám van, önálló életet élek, de sajnos aki egyszer epilepsziás, az örökké az lesz sajnos. Elég egy enyhe agyrázkódás (bevered a fejed pl BKV-n), és neked is visszajöhet a roham.

Nekem örökletes hajlamom van a betegségre + volt egy súlyos agyrázkódásom (majdnem belehaltam), ezért lettem beteg.

2020. okt. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!