16eves kialakulhat az epilepszia?
Szia.
Örülök, hogy jót nevetsz.
Szia.
"Hosszú, tünetmentes szakaszokat el lehet érni, de előbb-utóbb visszatér. Bár ne így lenne!"
Így van, nekem is visszatért! Csak pár szemellenzős ezt valamiért nem akarja elismerni...
Nem akarom elismerni, aha. Ergo, hazudok. 🤣
Neharagudj de jómagam több mint 10évig szedtem gyógyszereket, nekem úgy nevezett gyermekkori epilepsziám volt melyet édesapámtól örököltem. Ő is kinőtte, majd soha az életben nem térr vissza, és én is kinőttem. Olvass, beszélj kommunikálj tájékozódj!
Örülök, hogy neked elmúlt, de attól még bármikor visszajöhet bárkinél... Nekem is gyerekkoromban volt, aztán a pubertás kor végefelé újra előjött... Sikamlós dolog ez.
Azóta ismét gyógyszert szedek, karban van tartva a betegségem, tünetmentes vagyok, munkám van, önálló életet élek, de sajnos aki egyszer epilepsziás, az örökké az lesz sajnos. Elég egy enyhe agyrázkódás (bevered a fejed pl BKV-n), és neked is visszajöhet a roham.
Nekem örökletes hajlamom van a betegségre + volt egy súlyos agyrázkódásom (majdnem belehaltam), ezért lettem beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!