A COPD betegségből kialakulhat bármi is? Magyarul lehet komolyabb betegség előágya?
Első válaszoló: az asztmának a copd-hez a tünetek hasonlóságától eltekintve az égvilágon semmi köze. Ha valamihez nem értesz, akkor ne válaszolj, főleg ha mások egészségről van szó..
Kérdésre : Sajnos sokféle szövődménye lehet. Különböző légzési elégtelenségek, komolyabb szívbetegségek, depresszió, és más is lehet. Érdemes a kezelő orvost megkérdezni. Én nem vagyok orvos, csak ismertem cood-s beteget.
A tudotagulat para. Nagypapam abban halt meg, sajnalom, hogy a te csaladodban is van ilyen problema. :(
A tudotagulatnak tudom a veget: egyre kisebb lesz a tudo felulete, egyre nehezebben kap levegot. Elobb utobb lesz oxigen palackotok is otthon, amibol meghatarozott ideig kell majd hasznalnia. Neha korhazba megy, ott feljavitjak, aztan visszaesik. Allitolag a vegen nem megfulladnak ezek a betegek, hanem a szivuk all le, mert a kevesebb bejuto oxigent azzal kompenzalja a test, hogy a sziv jobban dolgozik. Sajnos vegig fogjatok nezni, ahogy szepen lassan leepul es egyre kevesebbet bir.
Még a témához visszazérve.. egy ronda kérdés!
Egy COPD beteg a betegség kialakulását kezdődően meddig élhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!